Çorum HEM usta öğretici alacak

Çorum HEM ek ders ücreti karşılığı ihtiyaç duyulan alanlarda ücretli usta öğretici alacak.

29 Ağustos 2019 Perşembe 10:49
Çorum HEM usta öğretici alacak

Çorum Halk Eğitimi Merkezi’nin 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ek ders ücreti karşılığı ihtiyaç duyulan alanlarda ücretli usta öğretici alınacak.

HEM ve ASO Müdürü Faruk Bal’ın verdiği bilgilere göre, başvuru işlemleri 02-20 Eylül tarihleri arasında şahsen Çorum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacak. Posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

Başvuru yapmak isteyenlerin belirtilen tarihler arasında ilgili belgelerle müracaat etmeleri gerekiyor. Değerlendirme aşaması EK-2 formu üzerinden yapılacaktır.

Ücretli Usta öğretici görevlendirme puanları 11 Nisan 2018 tarihli ve 30388 sayılı resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumlar Yönetmeliğinin ekindeki Ek-2 formuna göre yapılacağından mevcut belgelerin yukarıda belirtilen tarihler arasında mutlaka teslim edilmesi gerekiyor. Eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacak. Adaylar birden fazla alana müracaat edebilecek. Birden fazla alanda müracaat edecek adayların, her alan için ayrı başvuru yapmaları gerekiyor.

Çorum Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde daha önce kurslarda görev alan ve aktif olarak kursu devam edip çalışan usta öğreticilerin de, yukarıda belirtilen tarihler doğrultusunda istenen belgeler ile birlikte başvuruda bulunmaları zorunlu.

Ders ücreti karşılığı görevlendirmeler ilgili yönetmelik gereği yapılacak. Resmî kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanda lisans mezunu kişiler ve emekli öğretmenler de, belirtilen tarihler arasında Çorum Halk Eğitimi Merkezi’ne şahsen başvurmaları gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.