Çorum MYO yönetimi ne düşünüyor?

MYO Kampüsü yakınlarında bulunan YEDAŞ'a ait lojman, eğitim amaçlı kullanılmak üzere Hitit Üniversitesine devredildi. Yıkılan binanın arsası ile ilgili yaklaşık 5 yıldır herhangi bir tasarrufta bulunulmadı.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 15:46
Çorum MYO yönetimi ne düşünüyor?

Karakeçili Mahallesi Bayındır 2. Sokak'ta (MYO Kampüsü arkası) bulunan YEDAŞ'a ait lojman, yaklaşık 5 yıl önce Hitit Üniversitesine devredildi. Bina eski ve kullanışlı olmaması nedeniyle yıkıldı.

O dönemde lojman binası önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine siyasetin temsilcileri, il ve üniversite yöneticileri katıldı.

Özelleştirme Daire Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı ile görüşmeler sonucu bina üniversitenin kullanımına bırakıldı.

Meslek Yüksekokulu Kampüsü’ne çok yakın olan binanın eğitim amaçlı kullanılacağı açıklandı. Hatta akademisyenlerin yanı sıra dışarıdan da öğrenci kabul edilerek kreş yapılması fikri ön plana çıktı. Kreşin yemek ve diğer sosyal ihtiyaçlarının MYO tarafından karşılanması öngörüldü.

Aradan geçen 5 yıllık zaman zarfında binanın arsasında herhangi bir tasarrufta bulunulmadı. Hitit Üniversitesi ve MYO yönetiminin devir sözleşmesinin akıbeti ile bu konuda somut herhangi bir çalışmasının olup olmadığı merak konusu.

Son Güncelleme: 31.05.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
habersiz19 2021-06-01 19:43:58

la sözde internet haber sitesi. myo yönetimi karar vermez buna. myo yönetimine yakın bir bina diye myo mu karar verecek? Burada sağlık-sosyal-teknik bilimler MYO lar var. Buna sadece ve sadece rektör karar verir.

Avatar
bundan öncekiler ne yaptı ki kardeşimmm 2021-05-31 19:33:21

Kardeşim

Misafir Avatar
Yöneticiye Tavsiye -3 Zarf 2021-06-01 09:01:14 @bundan öncekiler ne yaptı ki kardeşimmm

Eski sadrazam, yeni sadrazama görev devrederken kapalı 3 zarf bırakmış:
Başın sıkışırsa birinci zarfı, biraz daha sıkışırsa ikici zarfı, çok sıkışırsa da üçüncü zarfı açarsın!” diye öğütlemiş.
Yeni gelen bir süre uğraşmış, didinmiş, işleri düzene koyamamış. Her şey daha kötüye gidince aklına eski sadrazamın kendisine bıraktığı zarflar gelmiş.
Birincisini açmış.Mektupta Senden öncekileri kötüle!” diye yazılı. Başlamış kötülemeye.
Gidene, demediğini bırakmamış ama fayda etmemiş.
Bu kez ikinci zarfı açmış:
Etrafını kötüle!”
O da bunu yapmış ve çevresi için demediğini bırakmamış ama yine işler berbat!
Bu sefer Son çare” diyerek üçüncü zarfı açmış. Zarftan çıkan küçük pusulada şunlar yazılı:
Sen de üç zarf hazırla!”

Beğenmedim! (24)
Avatar
Mahalleli 2021-06-02 14:06:22

Öncelikle haber saçma geldi. Çünkü MYO ya verilmedi ki arsa MYO çalışmıyor olsun!!! diğer bir konu bayındır sokak sakinleri otopark olarak kullanıyor. Çünkü bayındır 1. ve 2. sokakta park sorunu var. Belediyeninde ücretsiz otoparktır tabelası var. Öyle klavye başında bilip bilmeden atıp tutmak kolay. MYO dediğiniz yerde 3 4 farklı yüksekokul var diye biliyorum. Ayrıca MYO kampüsünün içinde ÖSYM koordinatörlüğü de var. ozaman ÖSYM de mi uyumuş oluyo!!!

Avatar
uyuyorlar 2021-05-31 17:02:47

Bu yönetimden 2 sene ne yaptıki şimdi bir şeyler bekliyorsunuz?... Çapsızlar

Avatar
Bihaber 2021-06-01 00:40:29

Rektör beyin o arsadan haberi var mı?

Avatar
Çorumlu 2021-06-01 12:59:51

Yol yapsın MYO yönetimine sesleniyorum Çorumda aşevine ihtiyaç var. Hastane yapsınlar orayı. MYO uyuyor zaten iki yıl içinde mezun olanların kpss puanları düşük. Dersane açsın MYO oraya. Biraz hizmet üretsin hizmet. Çalışsınlar biraz. Huzurevi yapsınlar oraya. Ya da en iyisi bir gazete kursunlar oraya. Ancak yatıyorlar. Basın çok önemli basın. Gazete kursun oraya MYO.

Avatar
habersiz'e gelsin... 2021-06-01 20:45:51

La aklı evvel, MYO'ya ait şehrin göbeğinde ve konumu nedeniyle değeri tartışılmaz size ait arsayı okul için değerlendirin diye haber yapmış. Orayı burayı karıştıracağına önüne bak, çokg üzel mazeret üretme beceriniz var. Ona buna bulaşacağına gözünüzün önüne bakın. Yarın o koltuklar da oturtmazlar zatı alilerinizi. Rektör karar veriyorsa yöneticiniz kimse bir zahmet gidip iletsin. 2 yıldır boş boş oturup memleketi geriye götürmekten başka yaptığınız bir şey yok.

Misafir Avatar
şıracı 2021-06-01 20:58:52 @habersiz'e gelsin...

sizi gidi tetikçiler sizi :)))) hemende yoruma yorum. hayırdır sürekli sayfayı mı yenileyip bakıyorsun aksi yorum yapana müdahale edeyim diye. zaten yorumların bazıları yayınlanmadı. var bu işte bir iş ama bakalım ne çıkacak sonunda. la sedat peker bile patladı patlayacak fazla sosyal medyada atıp tutmak haksızlık ve zamansız daha önce neden söylemedinizde şimdi söylüyorsunuz muhabbeti çok can sıkıcıdır. gereksiz lakırtı bir haber olmuş. madem dertlisin git rektöre sun mustafa bey. aklı evvel olanda belli olmayanda.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bozacı'nın şahidi ŞIRACI'YA 2021-06-01 22:40:38

La sen önce topu topu yazdığın iki cümleyi düzgünce kurmayı öğren Hele hele bir de o okulda öğretim görevlisi vs... isen vay haline bu memleketin. Aman aman hiçbir zaman eleştiriyi üzerinize almayın. En iyi bildiğiniz iş bol bol mazeret üretip göreviniz olduğu halde ilgilenmediğiniz, yapmadığınız, yapamadığınız işlerden dolayı başkalarını sorumlu tutmak, havale etmek Allah'tan memlekette eksiği gediği gören az da olsa birileri var. Boş yapacağına memlekete katma değer üret. Ya da bırak çek git, işgal ettiğiniz yere çalışan, adam gibi birileri gelsin İnanıyorsan, çakma değilsen, bir bilginin içinde hepsi yanlış ve kasıtlı olsa (ki değil) bile neyin doğru olduğunu bulmayı öğren ve gereğini yap. Bir yazılıp çizilene bakıyorum bir senin yorumuna bakıyorum maşAllah sanki gökten zembille indiniz, sütten çıkmış ak kaşıksınız. Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. Bu kafayla hem maddi hem manevi vebalden kurtulamayacaksınız. Elbette önce Allah sonra Çorumlu bunun hesabını size soracak...

Misafir Avatar
haklı yorum adamı kızdırır 2021-06-02 10:34:03 @Bozacı'nın şahidi ŞIRACI'YA

Demek yukarıda ki eleştiri yorumlarını kaldıramadın beyefendi. bu adam hoca vs. değildir kesinlikle. zaten burada yorum yapan hocalar yok ki. biri birine kızıyor 2 kişi arasındaki söz düellosu. en çok okunanlarda yok en çok yorumlananlarda var zaten. yine habercim19 klasiği :)) neyse çok sinirlenme sağlığa zarar. Üniversitenin içinden bir personel isen (taşeron yeni ismi ile 4d yada memur) bu kadar da bu haberin altına uslupsuzca yorum yapma. Sonra üniversite personeli sanıyorlar iyice karizma yerlere gidiyor... Ayrıca Burası tıkının kahvesi değil kiii orada bile harika muhabbetler dönerdi. bilmem senin yaşın yetermiydi de . neyse.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Sayın hocam 2021-06-02 01:48:38 @Bozacı'nın şahidi ŞIRACI'YA

Sayın (!) hocam, bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl bir hitaptır bozacı, la filan. Artık kahvelerde böyle konuşulmuyor?

Beğenmedim! (1)