Çorum’da 100 bin öğrenci karne aldı

Çorum’da 2013-2014 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte 100 bin öğrenci karne aldı.

24 Ocak 2014 Cuma 15:30
 Çorum’da 100 bin öğrenci karne aldı


Çorum’da 2013-2014 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte 100 bin öğrenci karne aldı. 

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Sabri Başköy, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan candan, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, okul idarecileri ve veliler katıldı.

Vali Sabri Başköy, “Lütfen çocuklarımız karnelerini size getirdiklerinde onları küçük görmeyin ve azarlamayın. Karne notu sadece onların değil, hepimizin notudur. Çocuklarımızın moralini bozmadan, onlara yetişkin muamelesi yaparak, onları karşımıza alıp konuşarak karnelerini değerlendirmekte büyük fayda var. Kaç yaşında olurlarsa olsunlar onlara değer verip, uygun bir ortamda karşınıza alıp yetişkin gibi sakin bir üslupla konuştuğunuz zaman çocuğunuzun inanılmaz değiştiğini görebileceksiniz” dedi.

Okul öğrencilerinin hazırladığı gösteriler ile devam program, karne dağıtım töreninin ardından sona erdi.


SUNGURLU’DA 10 BİN 793 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Çorum’un Sungurlu ilçesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve orta öğretimde 10 bin 793 öğrenci ve 640 öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline girdi. 

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Kaymakam Refiki Muhammet Öztabak, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve şube müdürleri Toki Necip Fazıl İlkokulu ve Sungurlu Kız Meslek Lisesi’nde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.
Karne töreninde öğrencilere Kaymakam Osman Beyazyıldız ve Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun 16 günlük tatillerinde bol bol dinlenip ve kitap okumalarını tavsiye ettiler.

Öğrenciler 16 günlük tatilin ardından 10 Şubat´ta ikinci yarıyıl döneminde eğitim öğretime devam edecek.

 






İHA

Son Güncelleme: 24.01.2014 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.