Çorum’da 5 okula BT sınıfı kuruldu

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği desteğiyle Çorum'da 5 okula bilgi teknolojileri sınıfı kuruldu.

25 Haziran 2021 Cuma 14:26
Çorum’da 5 okula BT sınıfı kuruldu

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Türkiye Temsilciliği desteğiyle kurulan 114 EBA destek noktası tanıtımı ve çevrim içi bağlantıyla hizmete açılması programı düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek te katıldı.

UNHCR'nin desteğiyle merkez; Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu, Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu ve Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Bilişim Teknolojileri Sınıfı kuruldu. Çevrim içi olarak hizmet açılışı gerçekleştirilen sınıflar yaz döneminde EBA Destek Noktaları olarak, salgın sonrasında ise bilişim laboratuvarı olarak kullanılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.