Çorum’da anaokulumuz evde

Ulukavak Anaokulu ‘Hayat eve sığar’ sloganıyla bir ilke imza atarak ‘Anaokulu Evde’ uygulamasını başlatıyor.

29 Mart 2020 Pazar 16:22
Çorum’da anaokulumuz evde

Ulukavak Anaokulu ‘Hayat eve sığar’ sloganıyla bir ilke imza atarak ‘Anaokulu Evde’ uygulamasını başlatıyor.


Okul evde eğitim programı 30 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Program kapsamında öğretmenler Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında, öğrencilerin bu yıl edinmeleri gereken kazanımları dikkate alarak planlayacakları etkinlikleri velilerle paylaşacak.

Ayrıca okul Web sitesinde de etkinlik paylaşımları gerçekleştirilecek. Haftada 3 gün pazartesi, Çarșamba ve Cuma günleri öğretmenler yaş gruplarına göre WhatsApp grupları ve Google Classroom uygulaması üzerinden etkinlik paylaşımı yapıp geri dönüş alacak. Okul sitesinden de paylaşımlar yapılacak.


Hafta sonu çocukların özdenetim becerilerini geliştirmek için ev etkinlikleri önerilecek. Okulda iki 3 yaş sınıfı, üç 4 yaş sınıfı ve dört 5 yaş sınıfı bulunuyor. Etkinlik paylaşımları 3 yaş, 4 yaş ve 5 yaş için ayrı ayrı yapılacak(http://ulukavakanaokulu.meb.k12.tr/)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğrenci Velisi 2020-03-30 13:35:00

Başka bir anaokulunda öğrenci velisiyim, bizim öğretmenlerimiz 2 haftadan beri bu uygulamayı zaten yapıyorlar.

banner165