Çorum’da bir ilk

Çorum’da ilk kez Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

22 Eylül 2019 Pazar 16:24
Çorum’da bir ilk

Çorum’da ilk kez Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

Çorum Belediyesi’nin yaptırarak İl Müftülüğü’ne devrettiği Adil Candemir Parkı karşısındaki Mehmet Zahid Kotku Cami’nin zemin katı Diyanet Gençlik Merkezi olarak düzenlendi. Merkezin tefrişatı Ahlatçı Eğitim, Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı tarafından yapılırken, açılışı bugün gerçekleştirildi.

Gençlik merkezinin açılış programına AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkan Vekili Murat Günay, İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, İl Müftüsü Muharrem Biçer, ÇorumGaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Merkezde 11 sınıflık Kur’an Kursu, Arapça ve Osmanlıca kursları ve diğer sportif, kültürel  sosyal etkinlikler düzenlenecek.

Son Güncelleme: 24.09.2019 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-09-23 05:30:23

İskilipde bitemeyen yurtlara bu taktikmi uygulansa?
Yada bir Cuma sadece İskilip kursu için toplansa bitti bitecak beklenmezse!