'Çorum’da yetki bizde' dedi

Eğitim-Bir-Sen'in Çorum’da tekrar yetkili sendika olduğu açıklandı.

26 Temmuz 2020 Pazar 12:54
'Çorum’da yetki bizde' dedi

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 24 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan mutabakat sonrasında Eğitim-Bir-Sen Çorum’da tekrar yetkili sendika oldu.

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, 4688 sayılı Sendika Kanunu gereğince İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Çorum’da 2657 üyeyle yetkilerini devam ettirdiklerini açıkladı.

Mutabakat sonrası açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, şöyle dedi; “16.07.2020 tarihinde Hitit Üniversitesinde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Hitit Üniversitesi'nde 331 üyeyle yetkili sendika olmuştuk. Yetkimizi Milli Eğitim Müdürlüğünde de imzalan mutabakatla devam ettiriyoruz. Her iki kurumumuzda toplamda 2988 üyeye ulaşarak mutabakat sürecimizi tamamladık.  Öncelikle her iki kurumumuzda sendikamızı yetkili kılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Üyelerimizin bu güvenine layık olmaya çalışacağız. Çalışanlarımız için özlük ve özgürlük anlamında  elde ettiğimiz kazanımlara yenilerini eklemek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.  Sendikacılık anlayışımızı emek mücadelesiyle de sınırlı tutmuyor, toplumsal değerler boyutu ile de topyekûn bir hak ve adalet mücadelesi vermeyi de ihmal etmiyoruz.

Sendikamızı hem Çorum’da hem de Hitit Üniversitesinde toplamda geçen yılın üzerinde bir üye sayısıyla yetkili kılan, başta şube yönetimimiz olmak üzere, sendikamızın tüm ilçe ve üniversite yönetimlerimize, Kadınlar Komisyonumuza, Engelli Komisyonumuza, Denetleme ve Disiplin Kurullarımıza, Hizmet Birimlerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

Son Güncelleme: 26.07.2020 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-07-26 14:35:55

kavga etmeyin sizler ittifak ortaklarısınız...

Avatar
Çorumlu 2020-07-26 21:15:18

Sendikaların tek bir görevi var. Diğer sebdikayi üye sayisinda geçmek yetkili olmak. Başkada bir ise yaradiklari yok. Taaa eskidende böyle idiler şimdide. Benim siyasi görüşümde olmayan bir öğretmen stajerliği kalktığı gün sol bir sendikaya hemen üye oldu. Haa öyle mi dedim bende gidip o yüzden Türk Eğitim Sene üye okarak sendikali olmuştum. Sendika ile ilgili işimde olmadı. Bir ise yardiklarinida gormedim. Sonra Eğitim Bir Sen oda ayni. O kadar abartmayin bu sendikaciliği.

Avatar
Mehmet Aslan 2020-07-26 22:15:09

Ebs nin üye sayısı giderek düşüyor, son beş yıl rakamlarına bakarsak bu düşüşü görürüz. Tahir hocamızı çok arayacağız.

Avatar
Sansli 2020-07-26 19:33:55

E tabi memurlara baskıyla olursunuz . Ha siz ha başkası kime ne faydanız var. Kendinizden baska

Avatar
Türk eğitim 2020-07-26 22:54:03

Türk eğitim sen için hayat memat meselesi çünkü yönetimi ele geçiremedikleri için millete baskı yapıp egolarını tatmin edemiyorlar. O yüzden çıldırıyorlar.

Avatar
Ergin 2020-07-26 22:56:35

Eriyorsunuz baskan gizlemeye gerek yok. Su artik akmaya basladi. Plastik bidon kaynak tutmaz.

Avatar
Çorum seven 2020-07-27 10:34:15

Hangi sendika memurun hakkını savundu. Her kez kendi menfaati için çalışıyor.Sendika başkanı, temsilcisi bir yerlere müdür olur yada siyasetçi olur. Üyelerde boş boş beklerler bir sıkıntı olsa düşmezler peşine Niye senin için niye kötü olsunlar

Avatar
Kenann 2020-07-27 10:41:24

Sizler Sendikacılık yapmıyor sadece Partizanlık yapıyorsunuz.. Basında boy göstermekten başka, Liyakasiz atamalara çanak tutmaktan, Kibir ve ayrımcılıktan başka Eğitime ne kattinız? Size yakın olanlara makam vermek için çalışıyorsunuz, Liyakat umrunuzda değil.. sizin sendikanızdayim ama nefret ediyorum..
Mecburen ve kerhen duruyorum.. bunun nedenini söylemeye gerek bile duymuyorum..

banner165