Derman boş durmuyor

Derman Derneği tarafından 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yönelik başlatılan ‘Okul Derslerine Takviye’ kursları başladı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 11:30
 Derman boş durmuyor

Derman Derneği tarafından 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yönelik başlatılan ‘Okul Derslerine Takviye’ kursları başladı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan kursta kayıtlı 30’a yakın öğrencinin, kız ve erkekler ayrı olmak üzere 4 grup halinde çalıştığı belirtildi.

Hafta sonları 6’şar saat olarak uygulanan kurslar İmam Hatip Ortaokullarına yönelik okul derslerinden oluşuyor ve alanında uzman öğretmenler tarafından yürütülüyor.

Derman Derneği Eğitim İşleri Sorumlusu Selim Soylu, kursun iş takviminin okulla paralel hareket ettiğini ifade ederek kurs öğretim içeriğinde okul derslerine yönelik takviye ders anlatımı ve ardından test çözümü yapıldığını söyledi.

Soylu, kurstaki öğrencilerin bir bölümünün Derman Derneği’nin yazın düzenlediği Yaz Kursu’na katılan öğrenciler olduğunu ve bu kurs sayesinde bu öğrencilerin eğitim öğretim döneminde de okul dersleri takibini yapabildiklerini kaydetti.

Kursun 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edeceğini ve önümüzdeki süreç içerisinde benzeri lise kurslarının da dernek tarafından organize edileceğinin altını çizen Soylu, kursa katılan tüm öğrenci ve velilerine de teşekkür etti.





Son Güncelleme: 12.10.2013 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.