Don Kişot müzakeresine davet

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu okuma grubu öğrencileri, Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın kitap müzakere günlerine davet etti

29 Kasım 2017 Çarşamba 23:47
Don Kişot müzakeresine davet

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu okuma grubu öğrencileri, TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan’ı ziyaret etti. Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğretmenleri Emrah Kanlıkama, Nalan Emektar, Menşure Türkmen, Satılmış Baskın, Ayşe Gözcü ve okuma grubu öğrencileri okullarında düzenlenecek olan kitap müzakere günlerine Candan’ı davet etti.

Hayal-et Proje Koordinatörü Emrah Kanlıkama, ziyarette yaptığı konuşmada, Hayal-et projesi kapsamında 4 yıldan beri yaptıkları çeşitli faaliyetleri uyguladıklarını belirterek, proje kapsamında okullarına çeşitli yazarlar getirerek öğrencilerle buluşturduklarını ifade etti. Kanlıkama, “Öğrencilerimiz tarafından belirlenen Don Kişot kitabını müzakere etmek üzere TDED Çorum Şube Başkanımız Turhan Candan’ı okulumuzda öğrencilerimizle buluşmaya davet ettik” dedi.

Turhan Candan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi olarak Çorum’da herkesin okuması için önemli çalışmalar yapıyoruz. 8.000 kitabımızı 5.150 öğrencimizle oluşturduğumuz 456 okuma gurubumuz kitap okumalarına devam ediyor. Ayrıca Çorum şubesi olarak Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesinde bulunan Fen Lisesi’nde de 40 öğrencilik bir okuma gurubumuz var. Kitaplarını gönderdik. Okuyan bir ülke olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Okuma gurubu öğrencileri Don Kişot kitabını ve kendilerinin el emeği ile hazırladığı kaligrafi ve ağaç boyama tekniği ile yaptıkları isimliği Candan’a hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.