Dönem sözcüsü değişti

KESK Çorum Şubeler Platformu Dönem Sözcülüğü görevine Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Ekber Beyaz getirildi.

31 Aralık 2021 Cuma 14:28
Dönem sözcüsü değişti

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) tarafından yürütülen Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Çorum Şubeler Platformu Dönem Sözcülüğü görevi  1 Ocak 2022 tarihinden itibaren tarihinde itibaren 6 ay boyunca Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Ekber Beyaz tarafından yürütülecek.

KESK Çorum Şubeler Platformu’ndan yapılan açıklamada, dönem sözcülüğü görev değişimine sendikal mücadeleye ilişkin şu bilgiler aktarıldı: “Bilindiği gibi KESK Şubeler Platformu dönem sözcülüğü, bağlı bulunan sendika şube başkanları tarafından 6 aylık sürelerle dönüşümlü olarak yürütülmektedir.

Kamu emekçileri hareketinin Türkiye’deki en önemli örgütlü gücü KESK, kuruluşundan bu güne taşıdığı değerler ile ülke ve dünya emek hareketinde önemli kazanımlar elde etmiş, adını tarihe verdiği emek ve demokrasi mücadelesiyle yazdırmıştır. KESK’e kurulduğu günden bugüne her zaman tarihsel bir sorumluluk düşmüştür. Yalnızca üyelerinin özlük hakları için değil ülkenin demokratikleşmesinden laik topluma, doğanın talana karşı korunmasına, halkların bir arada barış içinde yaşamasına kadar birlik, beraberlik içerisinde güzel bir Türkiye mücadelesini bugüne kadar sürdürdüğü gibi bundan sonra da sürdürecektir.

İnsanca yaşanacak ücret, iş güvencesi, örgütlenme özgürlüğü, demokrasi talepleri etrafında tüm emek demokrasi güçleriyle birlikte bugüne kadar olduğu gibi 2022 yılında da  demokratik mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165