Edepli Mizah Atölyesi

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi karikatür ve mizah eğitimlerini başlattı

28 Aralık 2017 Perşembe 13:57
Edepli Mizah Atölyesi

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin koordinesinde sosyal, kültürel eğitsel faaliyetlerin yanı sıra ‘Gençlik Merkezlerinde Değerlerimize Uygun Edepli Mizah Atölyesi’ başlığı altında karikatürve mizah eğitimleri çalışmaları yapılmaya başlandı.

Eğitimler Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirtilen takvim çerçevesinde gençlik merkezlerine gönderilen eğitim setleri kullanılarak gerçekleştiriliyor. Eğitim setleri her biri ders anlatımlarını içeren 14 adet videodan oluşuyor. Yetenekli gençlerin eğitimlere katılmaları bekleniyor.

Öte yandan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin koordinesinde sosyal, kültürel eğitsel faaliyetlerin yanı sıra ‘Gençlik Merkezleri Akademisi’ başlığı altında akademik çalışmalar da yapılmaya başlandı. Gençlere girişimcilik ve inovasyon eğitimi veriliyor.

Son Güncelleme: 28.07.2018 00:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.