Eğitim Sen anket düzenliyor

Eğitim Sen orta öğretim ve yüksek öğretime geçiş sistemlerinde yapılan değişikliklerle ilgili anket düzenliyor.

14 Kasım 2017 Salı 23:05
Eğitim Sen anket düzenliyor

Eğitim Sen orta öğretime ve yüksek öğretime geçiş sistemlerinde yapılan değişikliklerle ilgili anket düzenliyor.

Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Gül, yaptığı açıklamada, sendika olarak yapılan değişikliklerin ve tartışmaların öğrenciler ve velileri üzerinde yaptığı etkileri araştırmak ve bu konu ile ilgili veri toplamak için ülke genelinde bir anket çalışması düzenlediklerini belirterek, “Bu anketler 8.  ve 12. Sınıf velilerimizin ortaöğretime ve yükseköğretime geçiş sistemlerinde yapılan değişikliklerle ilgili düşüncelerini içermektedir. Anketimiz tüm velilere basın, işyerleri, internet ve benzeri yollarla ulaştırılacaktır. Tüm velilerimizin ankete katkı sunmasının önemli olduğunu belirtmek isteriz. Velilerimiz anket formlarını ilçe ve iş yeri temsilcilerimizden, üyelerimizden edinerek doldurabildikleri gibi, sendikamızın internet sitesinden indirerek ve ya sendika şubemize bizzat gelerek de doldurabilirler.

22 Kasım Çarşamba gününe kadar sürecek olan çalışmamız sonucu velilerimiz tarafından doldurulan anketler kısa sürede sendikamız genel merkezine gönderilecektir. Bu anketlerden elde edilen veriler bu alanda yürüteceğimiz faaliyetlere katkı sunması açısından oldukça önemlidir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.