Ekmek israfına dikkat çektiler

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

01 Kasım 2014 Cumartesi 10:16
 Ekmek israfına dikkat çektiler


Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.


Etkinlikler kapsamında Gıda ve Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Karıncalı ve Gıda Mühendisi Münevver Felek Göbel, okul konferans salonunda ‘Ekmek İsrafı’ konulu seminer verdi. Seminerde dünyada ve ülkemizde yaşanan ekmek israfının boyutları örnek sunumlarla öğrencilere anlatıldı.


Ayrıca Müdür Yardımcısı Duran Bozağcı koordinatörlüğünde ekmek israfını engelleme konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi. Öğrencilerin yaptığı çalışmalar, okulun çeşitli panolarında sergilendi.


Ekmek israfını engellemeye yönelik çalışmalar kapsamında öğrencilerden bir grup, hafta içerisinde  Gazi Caddesi’nde bulunan lokanta, öğrenci yurt ve pansiyonlarına afiş yapıştıracak, vatandaşlara el ilanları dağıtacak. Böylece ekmek israfını önlemeye yönelik farkındalık oluşturmaya çalışılacak.













Son Güncelleme: 01.11.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.