Eli öpülesi anneler okulda

İsmail Kakaç İlkokulu'nda minikler sınıfı boşaltınca yerlerini eli öpülesi anneler dolduruyor

13 Şubat 2018 Salı 18:20
Eli öpülesi anneler okulda

İsmail Kakaç İlkokulu okuma-yazma seferberliğine destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliğine bir katkı da İsmail Kakaç İlkokulu’ndan geldi.

Okulda öğrenciler ders bittikten sonra sıraları boşaltırken, onların yerlerini gencinden yaşlısına, öğrenme coşkusuyla ve heyecanıyla eli öpülesi nineler, dedeler alıyor.

İsmail Kakaç İlkokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır, eğitimin her insan için temel ve vazgeçilmez bir hak olduğunu ancak bazı vatandaşlarımızın zorlu ve yaşamlarından ve imkânsızlıklardan dolayı okuma yazma öğrenemediğini ve okullarda başlatılan kurslar sayesinde okuma yazma bilmeyen kimse kalmayacağını belirterek “Başta seferberliği başlatan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze, Sayın Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze, desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.