Etütte ‘Değişim’in kaliteli adresi

Çorum’da faaliyet gösteren Değişim Etüt Eğitim Merkezi, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde de kaliteli hizmetini sürdürecek.

23 Eylül 2013 Pazartesi 15:13
 Etütte ‘Değişim’in kaliteli adresi


Çorum’da faaliyet gösteren Değişim Etüt Eğitim Merkezi, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde de kaliteli hizmetini sürdürecek.

Bahçelievler Mahallesi Yeşilyurt 3’üncü Sokakta hizmet veren Değişim Etüt Merkezi’nde, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yardımcı eğitimler veriliyor. Uzman eğitimci kadrosu ile ders tekrarı, ödev kontrolü ve sınavlara hazırlık konularında öğrencilere destek veren merkezde, düzenlenen sosyal aktivitelerle de, öğrencilerinin kişisel becerilerinin geliştirilmesine de katkı yapılıyor.

Değişim Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Betül Cam, yeni ve dinamik eğitim kadrosuyla 2013-2014 eğitim-öğretim yılına girdiklerini söyledi. Kayıtların devam ettiğini belirten Cam, yeni sınav sistemine uygun eğitim öğretim programlarının, MEB’in yapacağı sınavlara hazırlık, konu tekrarı ve pekiştirme, okuma-yazma desteği, bire bir etüt, ödevlerin tamamlanması gibi konularda öğrencilere yardımcı olduklarını kaydetti.

Hafta içi 13 kişilik sınıflarda eğitim verildiğini ayrıca gece etütleri de yaptıklarını dile getiren Cam, seviye değerlendirme sınavları da düzenlediklerini belirtti. “Değişimi fark edin” sloganıyla başladıkları eğitim yolculuğunda, çocuklara kaliteli eğitim vererek onları başarılı birer birey olarak yetiştirmek için çaba gösterdiklerini vurgulayan Cam, “Eğitimde başarının kaynağının, çocuğun mutluluğunda gizli olduğuna ve çocuk eğitimindeki en önemli koşulun sevgi olduğuna inanarak yola çıktık. Çünkü her zaman her koşulda sevildiğini bilen ve değerli olduğunu hisseden çocuklar, bilişsel açıdan başarılı, sosyal gelişim yönünden özgüvenli bireyler olarak yetişirler. Hiçbir eğitim kurumu veya eğitimcinin, anne ve babanın etkin eğitiminin yerini alamayacağı bilinmektedir. Hedefimiz, ailelerimizle el ele vererek en değerli varlığımız olan çocuklarımız için en iyi eğitimi sağlayabilmektir” ifadelerini kullandı.

Değişim Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Betül Cam, yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini kaydetti.









Son Güncelleme: 23.09.2013 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.