Finali öğrencilerle yaptılar

Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk, üniversitede finallere hazırlanan öğrencileri gece geç saatlerde sürpriz ikram ve ziyarette bulundu.

18 Aralık 2019 Çarşamba 16:53
Finali öğrencilerle yaptılar

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Hitit Üniversitesi’nde finallere hazırlanan öğrencileri gece geç saatlerde ziyaret ederek hem çorba ikramında bulundular hem de moral desteği verdiler.


Yapılan açıklamaya göre, Hitit Üniversitesi’nde öğrenimlerini devam ettiren öğrencileri final heyecanı sararken, Başkan Aşgın ve HİTÜ Rektörü Prof. Dr.  Ali Osman Öztürk, öğrencilere sürpriz ziyaret ve ikramda bulundu. Gece geç saatlere kadar Meslek Yüksek Okulu içerisinde çalışmalarını sürdüren öğrencileri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ziyaret etti. Yoğun tempoda finallere hazırlanan öğrenciler Belediye  Başkanı Aşgın’ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öğrencilere sınavlarda başarı dileklerinde bulunan Aşgın “Hitit Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize gecenin geç saatlerinde ziyarette bulunduk ve onlara moral vermek istedik. Öte yandan Meslek Yüksek Okulu içerisinde bulunan kantin 22.30’dan sonra hizmet vermiyordu. Biz de finallere hazırlanan öğrencilerimize katkıda bulunmak istedik ve çorba ikramı başlattık. Sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerimiz burada belediyemiz tarafından sağlanan çorba imkanından faydalanabilecek. Çorba ikramını sadece 1 gece ile de sınırlı tutmadık. Rektörümüz Ali Osman Öztürk tarafından öğrencilerin ders çalışabilmesi için geceleri tahsis edilen kafeteryada sürekli çorba ikramında bulunacağız. Finallere hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öncevatan 2019-12-18 20:50:43

Başkan sen orada çalışmaya devam et Belediye cilik neyine her kez bildiği işi yapsın. Ak parti bunların yüzünden Kaybeder Ne müdürler işin ehli nede amirleri bu sadece belediyeler değil her yer

Misafir Avatar
Ah Reis 2019-12-19 00:07:46 @Öncevatan

Başkan bu yaptıklarıyla (daha çok yapmadıklarıyla) sadece ve sadece AK Partiye oy kaybettiriyor. Farklı çevreler bir dinlenirse, bunun nasıl bir acı gerçek olduğu görülecektir. Gerçi Başkanımızın en yakın arkadaşı müdür hocamız varken bize laf söylemek düşmez ama, olsun biz yine de söyleyelim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hey Mübarek 2019-12-18 22:13:39

Başkanıma her şey yakışıyor. Her iş yakışıyor. Ama başkanım bu arada, Belediye ile ilgili aday iken tanıttığınız akademisyenlerle hazırlanan dev projeleri de görsek, fena olmaz.

Avatar
Eskiden 2019-12-18 22:16:30

Eskiden olsa, hemen olumsuz yorumlar yazılırdı (olumlu işlere haaa). Demekki sorun iş veya üniversite değilmiş. Ayakbağı olan bazılarıymış ki, gitmeleri için en dibindekiler dahil gereken her türlü kötü şeyi yaptılar. Eeee, yılan sokar, bülbül şakır. Doğaları bu.

Avatar
Çorumlu 2019-12-19 13:22:57

Birilerine Görevlerinin Ne Olduğunu Anlatılsın...

Avatar
Ne Güzel 2019-12-18 18:27:14

Göz bebeğimiz, Çoruma 7 ayda çağ atlatan başkanımızla hocamızın bu kucaklaşması, yakınlıkları ne güzel. Ensar yönetimi ile ağzı dualı insanları böyle yerlerde görmek çok güzel.