Ford Otosan’dan mesleki eğitime destek

Ford Otosan A.Ş., meslekî eğitimi desteklemek amacıyla Çorum Şehit Emin Güner Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne araç hibe etti.

16 Ocak 2019 Çarşamba 19:08
Ford Otosan’dan mesleki eğitime destek

Ford Otosan A.Ş., meslekî eğitimi desteklemek amacıyla Çorum Şehit Emin Güner Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne araç hibe etti.

FORD OTOSAN ARAÇ HİBE ETTİ

Evlüce Otomotiv Ford Çorum Bölge Bayisi aracılığıyla sadece laboratuvarda kullanılması amacıyla hibe edilen aracın anahtarı, bugün düzenlenen törenle Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teslim edildi.

EVLÜCE OTOMOTİV FORD ÇORUM BAYİİ’NDE TESLİM

Ankara Yolu üzerinde bulunan Evlüce Ford Otomotiv Plaza’da gerçekleştirilen araç teslim programına, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ford Otosan Binek Araçlar Bölge Müdürü Ali Aykut Ertan, Evlüce Otomotiv Ford Çorum Bölge Bayisi Ali Evlüce, Evlüce Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Budak, Satış Müdürü Goncagül Karacaköylü, Şehit Emin Güner Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri katıldı.

MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİ

Evlüce Ford Otomotiv Bölge Bayisi Ali Evlüce, Koç Grubu’nun ‘meslek lisesi memleket meselesi’ projesine hep ve tam destek verdiğini söyledi.

Projeyi destekleyen Mustafa Koç’un iki yıl önce vefatının ardından Ford Otosan’ın mesleki eğitime desteğini sürdürdüğünü belirten Evlüce, yeni neslin yeni teknolojilerden haberdar olması için Ford Otosan’ın katkılarıyla Çorum Şehit Emin Güner Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne araç hibe ettiklerini ifade etti.

Evlüce Otomotiv Ford olarak Çorum’un yanı sıra Kastamonu ve Çankırı’dan da sorumlu olduklarını hatırlatan Evlüce, Çorum’la birlikte Kastamonu’da da aynı şekilde araç hibe edildiğini kaydetti.

47 İLDE 71 OKULA HİBE ARAÇ

Ford Otosan Binek Araçlar Bölge Müdürü Ali Aykut Ertan, Türkiye genelinde 47 ilde 71 okula üst düzey teknoloji ürünü araçların hibe edilmeye devam edeceğini dile getirdi.

TSO’DAN EVLÜCE OTOMOTİV’E TEŞEKKÜR

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ise TOBB olarak Türkiye’ye örnek olan Organize Sanayi Bölgesi Endüstri Meslek Lisesi’ni eğitime kazandırdıklarını, Çorum’dan sonra diğer illerde de bu okulların açılmaya başlandığını hatırlattı.

Sanayinin ara eleman gücü ihtiyacına dikkat çeken Başaranhıncal, eğitim seviyesi ve kalitesinin yükselmesi gerektiğini kaydetti.

Evlüce Otomotiv Ford Bölge Bayisi Ali Evlüce’nin başarısına dikkat çeken Başaranhıncal, Evlüce’ye eğitime verdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür etti.

ALİ EVLÜCE’Yİ TEBRİK ETTİ

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu da, endüstri meslek liselerinin çok önemli olduğunu, sanayicilerin kalifiye eleman sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, meslek liselerinin eğitim kalitesinin yükselmesi için destek veren Evlüce Otomotiv Ford Bölge Bayisi Ali Evlüce’yi tebrik etti.

ARACIN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ

Hibe aracın anahtarlarını Evlüce Ford Otomotiv Bölge Bayisi Ali Evlüce’den teslim alan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, sanayinin kalifiye eleman

ihtiyacının karşılanmasının önemine işaret etti. Büyük, 2023 eğitim vizyonu kapsamında meslekî eğitime büyük önem verdiklerini anlatarak, mesleki

eğitime hep birlikte verilen tam desteğin eğitim yöneticilerini ve öğrencileri memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 16.01.2019 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-01-16 20:31:18

MaaşAllah. İskilip toprağından Evlüce, Greyder Allehım daha yukarılara çıkarır kaçançları bol bereketli olsun

Avatar
Ford 2019-01-16 21:31:36

Okulda eğitim kalitesi çok düşük,okul öğrenci bulamıyor.Meslek lisesi,memleket meselesi sloganı,Koç grubunun sloganı idi.Durumun vahametinden sonra,onlarda meslek liselerini bıraktı.

Avatar
Memleket meselesi 2019-01-17 13:23:45

Meslek lisesi,memleket meselesi sloganı öldü,yeni slogan,imam hatip lisesi,memleket meselesi,sanayinin eleman ihtiyacı imam hatip liselerinden karşılanacak.