'Gelecek Nesilden Ne Bekliyoruz?'

Uğurludağ’da ‘Gelecek Nesilden Ne Bekliyoruz?’ konulu panel düzenlendi.

06 Aralık 2017 Çarşamba 23:31
'Gelecek Nesilden Ne Bekliyoruz?'

Uğurludağ’da ‘Gelecek Nesilden Ne Bekliyoruz?’ konulu panel düzenlendi.. Panale Belediye Başkanımız Remzi Torun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Birol konuşmacı olarak katıldı.

Panel Başkanı Akif Tüzün, açış konuşmasından sonra panelistlere söz verdi. Belediye Başkanı Remzi Torun konuşmasında, ahlâki değerlerin önemine ve insan yetiştirmenin kıymetine değinerek, gençlerin çok çalışarak devlete olan borçlarını ödemesini istedi. Türk-İslam anlayışına  uygun, idealleri olan, dürüst, azimli nesiller beklediklerini kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Birol da, popüler kültürün gençliğe etkisinden söz etti. Vatanına , milletine, dinine sahip çıkan, ülkeyi her alanda zirveye taşıyan ;karakterli, ,ahlaklı ve kişilikli nesiller beklediğini kaydetti. Konuşmalardan sonra öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.