Gençler iftarda buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal etkinlikleri kapsamında gençler iftarda buluştu.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 12:44
 Gençler iftarda buluştu


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal etkinlikleri kapsamında  gençler iftarda buluştu. Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından gençlere yönelik iftar programı düzenlendi. Çorum Gençlik Merkezi’nin Hıdırlık Kur’an Kursunda düzenlediği iftar yemeğine Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Kur’an Kursu öğretmenleri, Gençlik Merkezi çalışanları, gençlik liderleri ve gençler katıldı. Düzenlenen iftar programında konuşan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı; gençler ile birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "
Ramazan Ayı birlik, beraberlik, paylaşma ve yardımlaşma ayıdır. Bizlerde genç kardeşlerimiz ile birlikte olmak için bu iftar programını düzenledik. Gençler bizim her şeyimizdir. Gençler için ilimiz genelinde çeşitli kurslar, Gençlik Kampları ve geziler gerçekleştiriliyor. Yapılan bütün çalışmalar ruhu, gönlü, karakteri sağlam nesiller yetiştirmek ve atalarımızdan bizlere bırakılan bu emanetleri sağlam omuzlar üzerinde ecdadımızın yaptığı gibi gelecek nesillere bırakabilmek içindir. Her gencin bir gayesi ve ideali olmalıdır. Karakterimizin ve şahsiyetimizin olgunlaşmaya başladığı en önemli safhasındayız. Hayatta kendi değerimizi öğrenmek istiyorsak neye önem verdiğimize bakmalıyız. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız. Programımıza katılımınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Akşemseddin Camii’nde namaz çıkışı Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu hocanın sunumu ile sohbet programına katıldılar. Gençlerle Ramazan orucu ve İslami bilgiler üzerine konuşuldu. Sohbetin sonunda gençlerin sorularına yer verildi. Gençlik Merkezi Müdürü Tığlı, “Ramazan ayına özgü gerçekleştirdiğimiz etkinlikler devam ediyor. Bu sohbette onlardan biri. Amacımız gençleri dini, milli konularda aydınlatmak, onlara rehber ve yardımcı olmak. Gençlerimizi her konuda yetiştirmek, onları yarınlara hazırlamaktır.” Dedi.




Son Güncelleme: 15.07.2015 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.