Gençler ‘Söyleyecek Sözümüz Var’ diyorlar

İnsani Değerler Platformu ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nni planladığı Gençlik Çalıştayı kapsamında gençler ‘Söyleyecek Sözümüz Var’ diyor.

08 Aralık 2022 Perşembe 23:58
Gençler ‘Söyleyecek Sözümüz Var’ diyorlar

İnsani Değerler Platformu ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 14 Kasım-18 Aralık 2002 tarihleri arasında Gençlik Çalıştayı programı planlandığı, bu kapsamda bir dizi faaliyetler gerçekleştirildiği açıklandı.

Konuya ilişkin bilgi veren İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Necat Yazıcı, şöyle dedi:

“Gençlik Çalıştayı kapsamında öncelikle Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve Platform üyesi dernek başkanlarının moderasyonunda ‘Liseli, Üniversiteli ve Çalışan Gençlik’ kategorilerinde, gençlerimizin içinde bulundukları ortamlarda karşılaştıkları sorunları ve varsa çözüm önerilerini özgürce ifade etmeleri için atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kadeş Meydanı Hasan Paşa Kütüphanesi toplantı salonunda ve okuma salonlarında gerçekleşen atölye çalışmalarına gençlerin yoğun bir ilgisi var.

Hayatın içinde inisiyatif almak isteyen, görüş ve önerileri ile geleceğinde söz sahibi olmak isteyen gençlerimiz “Söyleyecek Sözümüz Var” mottosu ile hayatı kendilerince analiz ediyorlar, yanlışları eleştiriyorlar ve nasıl bir dünyada yaşamak istediklerini açık yüreklilikle ortaya koyuyorlar.

Atölye çalışmalarında dile getirilen hususlar, eğitim sistemi, üniversiteler ve iş yaşamı başlıklarında raporlaştırılacak, ilgili ve yetkililere sunularak sonuçları platform tarafından takip edilecektir.

Bu atölye çalışmalarının ardından 17 Aralık 2022’de Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Fuat Sezgin toplantı salonunda saat:10.00’da başlayacak ve Türkiye genelinde gençlik çalışması yapan STK’ların temsilcilerinin katılacağı iki oturumlu panel toplantıları düzenlenecek. Atölye çalışmalarında ortaya çıkan sonuçların da paylaşılacağı panel programında “Eğitim Sistemi ve Aidiyetlerimiz” ile “Dijitalleşen Dünyada Gelecek Perspektifi ve Aidiyetlerimiz” başlıklı iki oturumda gençlerimizin karşı karşıya oldukları sorunlar bir kez daha masaya yatırılıp tartışılacak ve çözüm önerileri sunulacak.

İnsani Değerler Platformu bu çalıştayın ardından eğitim ve spor çalıştayı yapılması için de hazırlıklarını sürdürmektedir.”

Son Güncelleme: 09.12.2022 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Genç 2022-12-09 21:34:43

Bir faaliyet de siz yapın. Hep şikayet, hep eleştiri.

Avatar
inandırıcı değil 2022-12-09 15:16:52

hangi gençlik , ak gençlik galiba. diğer gençleri hiç gördüğünüz yok, sadece belli bir kitleyi görüyorsunuz ve sırf akp'ye oy toplamak için bu tarz toplantı yapıyorsunuz. inandırıcılığınız yok

Avatar
Ahmet 2022-12-09 12:33:59

Aleyna Tilki konserinde ahlak gidiyor diye ortalığı yıkan insani değerler platformu 6 yaşındaki çocuğa tecavüze sessiz kalmaya devam edecek sanırım...

Avatar
Çorum 19 2022-12-09 20:03:12

Klasik aynı ekip aynı grup kahrolsun gavurlar mi diyoruz

Avatar
Adil 2022-12-09 23:59:36

Valla bir sayfa yazı yazılmış Gençlik dışında hiçbir şey anlamadım...