Gençlere ‘Yarıyıl Kış Şenliği’

Ahmet Kaplan Gençlik Merkezi tarafından ‘Yarıyıl Kış Şenliği’ düzenlendi.

03 Şubat 2015 Salı 13:11
 Gençlere ‘Yarıyıl Kış Şenliği’


Ahmet Kaplan Gençlik Merkezi tarafından ‘Yarıyıl Kış Şenliği’ düzenlendi. Merkez bünyesinde düzenlenen şenlik, kent genelinde bulunan tüm lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Şenlik kapsamında oyun salonu, satranç, masa tenisi, airhockey ve halı saha turnuvaları yapıldı.


Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Tıraş, şenliğin yarı yıl tatilinde öğrencilerin yorgunluğunu atması ve tatili değerlendirmesi için düzenlendiğini belirterek, “Öğrencilerin sosyal gelişimlerine yönelik yarışmalar düzenledik'' diyen Şerif Tıraş, turnuvalar dışında yemekli programlar düzenlediklerini kaydetti.  Merkezilerinin çok yönlü çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Şerif Tıraş ''Önümüzdeki dönemde geziler, piknikler ve farklı sosyal etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Gençlik Merkezi'mizin düzenlediği etkinliklere Çorum'daki tüm öğrencilerimiz katılabilir'' dedi.  Şerif Tıraş ayrıca, yapılan çalışmalar neticesinde ilk dönemin yorgunluk ve stresini üzerinden atan öğrencilerin derslerine daha iyi adapte olacaklarını dile getirerek ''Turnuvalar neticesinde dereceye giren öğrencilerimize kupa, madalya, kazanan öğrencilerin tuttukları takım forması ile birçok hediye verildi. Yeni dönemde de çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” Dedi.



Son Güncelleme: 03.02.2015 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.