Gençlerin tiyatro keyfi

Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) ‘Ağlayan Şehir Hattuşa’ adlı tiyatro oyununu izledi.

13 Ocak 2015 Salı 16:43
 Gençlerin tiyatro keyfi


Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) ‘Ağlayan Şehir Hattuşa’ adlı tiyatro oyununu izledi.


Hitit Üniversitesi Tiyatro Kulübü ile Arkeoloji Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği‘Ağlayan Şehir Hattuşa’ adlı tiyatro oyunu sahneledi. Bugün saat 14.00’de Devlet Tiyatro Salonu’ndan sahnelenen oyunu ÇPAL Müdürü Ali Ünal, Kültür Edebiyat Kulübü Gezi Rehber Öğretmeni Ramazan Doğru Budak, Rehber Öğretmeni Mesut Önen ile yaklaşık 50 öğrenci izledi.


Okul Müdürü Ali Ünal, derslerinde ve okul içerisinde gösterdikleri tutum, davranışları ile örnek olan başarılı öğrencileri ödüllendirmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin arasında daha önce hiç sinemaya veya tiyatroya gitmemiş olanlar var. Bu tür organizasyonların sürekli olarak yapılmasını istiyoruz. Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmenimiz Ramazan Doğru Budak’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 13.01.2015 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.