Genel merkez yeniden görev verdi

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, Genel Merkez kararı ile yeniden “İl Temsilcisi” olarak görevlendirildi.

14 Haziran 2021 Pazartesi 00:21
Genel merkez yeniden görev verdi

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, Genel Merkez kararı ile yeniden “İl Temsilcisi” olarak görevlendirildi.
Aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı olan Selim Aydın, 2016 yılından beri sürdürdüğü İl Temsilciliği görevine devam edecek.

Selim Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Dün nasılsak, yarınlarda da öyle olacağız. Aynı azim, inanç ve kararlılıkla mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın, birlikte başaracağımızdan da herkes emin ve müsterih olsun. Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi olarak yeniden görevlendirilmemiz münasebetiyle, görevi yeniden bizlere tevdi eden Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci'ye, Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreterimiz ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan'a ve Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Sayın Yücel Kazancıoğlu'na ve tüm Genel Merkez Yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Bizlere inanarak ve güvenerek, bu görevi bize tekrar layık gören saygıdeğer Genel Başkanlarımızı mahçup etmemek adına elimizden geleni değil çok daha fazlasını başarmak için söz veriyoruz. Dün nasılsak, yarınlarda da öyle olacağız. Aynı azim, inanç ve kararlılıkla mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın, birlikte başaracağımızdan da herkes emin ve müsterih olsun. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun!”

Son Güncelleme: 14.06.2021 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
byy 2021-06-14 12:30:10

Tebrikler ve başarılar.

Avatar
Öğretmen 2021-06-15 08:31:51

Birde başka sendikaları yererek sendikacılık yapmayı bıraksan Selim Aydın.

Avatar
Arnavut 2021-06-14 17:34:31

Desene yine kavga gürültü haksız isyanlar ve yalanlar dolanlar. Seçim yok mu seçim ? hey gidi heyy... tepeden atama ile herkes iş yapar. Şu başkan bir gitsin söz Türkiye Kamu Sen'e geçeceğim.

Misafir Avatar
Arnavut 2021-06-14 18:57:32 @Arnavut

Ebs ile karistirdin heralde?

Beğenmedim! (1)