Girişimcilik eğitimi

Denetimli Serbestlikten faydalanan 25 kişiye girişimcilik eğitimi verilecek

20 Kasım 2017 Pazartesi 17:34
Girişimcilik eğitimi

İş kurma düşüncesi olup gerçekleştirme imkân bulamayan vatandaşları için İŞKUR ve Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği ile ‘Girişimcilik’ eğitimi düzenlenecek.

25 kişilik Denetimli Serbestlikten faydalanan kişilere yönelik eğitime katılanlar katıldıkları katılım belgesi alacak ve iş kurma planı hazırlayıp resmi işyeri açma şartlarını yerine getirdikten sonra KOSGEB’e başvuru yapabilecekler.

KOSGEB tarafından başvurunun uygun bulunması halinde  finansman sağlanacak. Bu konuda destek verilmeyen sektörler tarım, hayvancılık, eğitim ve spor alanları olacak. 27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak eğitime her gün gelme zorunluluğu bulunurken, eğitimler her grup 4 fiili gün 08:00 – 17:00 saatleri arasında günde 8 saat yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.