Hasanpaşa taşındı, 7/24 hizmet verecek

Hasanpaşa  Halk Kütüphanesi Kadeş Barış Meydanı’nda tahsis edilen yeni binasında hizmet vermeye başladı.

20 Aralık 2021 Pazartesi 12:15
Hasanpaşa taşındı, 7/24 hizmet verecek

Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne  bağlı  olarak  hizmet  veren  Hasanpaşa  Halk Kütüphanesi Kadeş Barış Meydanı’nda tahsis edilen yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Çorum  Belediyesi  tarafından 15 yıl süreyle tahsis  edilen  Kadeş  Barış  Meydanı’nda bulunan binanın tadilat ve tefrişat işleri yapılarak, taşınma işleri tamamlandı. Bugün itibariyle Hasanpaşa Halk Kütüphanesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Okuyucunun talebi ve Valilik Makamı’nın onayı ile Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin önümüzdeki dönemde 7 gün 24 saat aralıksız olarak okuyucuya hizmet vermesi planlanıyor. Çorum’da en çok kitabı ve okuyucusu olan Hasan Paşa Halk Kütüphanesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri tarafından hizmet sunulan kütüphaneler arasında 7 gün 24 saat hizmet sunan Türkiye’deki tek kütüphane olacak.

Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı olarak Çorum İl merkezinde 5, ilçelerde ise 15 adet kütüphane ile okuyucuya hizmet sunuluyor.

Son Güncelleme: 20.12.2021 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.