Hastane personeli Kur'an öğreniyor

Çorum İl Müftülüğü’nce hastane personeline Kur'an eğitimi veriliyor.

26 Ocak 2022 Çarşamba 00:12
Hastane personeli Kur'an öğreniyor

Çorum İl Müftülüğü’nce Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ee Araştırma Hastanesi Mescidi’nde hastane personeline mesai saatinden sonra Kur’an eğitimi veriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Kur'an Öğretimi Projesi’ kapsamında Hastane Mescidi İmam Hatibi Hafız Ahmet İpek tarafından verilen Kur’an eğitimine, yaklaşık 30 hastane personeli katılıyor.
Derslerin halen devam ettiği Kur'an eğitiminde  Elif-Ba cüzünü bitirerek Kur’an okumayı öğrenen 10 kişiye, İl Müftülüğü’nce hediye edilen Kur’an-ı Kerim’ler din görevlisi tarafından takdim edildi.

Son Güncelleme: 27.01.2022 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-01-27 11:07:03

Doldurulan binlerce i.h li için iş yapıyormuş gibi gösterme çabası. Hastane personelinin çoğuda i.h li zaten.. Üniversite okumayan tıp mühendislik okuyanlar bile iş bulamazken bunlar dolduruldu

Avatar
Kur'an ogrenmek isteyen evinde ogrensin. 2022-01-27 16:55:41

Ne kadar gereksiz bir uygulama. Sirf gösteris. Is yerinde Kur'an ogrenmek gibi bi durum olabilir mi? Kur'an ogrenmek isteyen evinde , kurslarda ogrensin. Aldiginiz maaslar size helal degil. Gosteris icin ne yapacaklarini sasiriyorlar. Orasi hastane kardesim. Simdi bunlar iste yapmaz, Kur'an ogreniyoz diye. Biri bisey dese hemen sikayet ederler.

Misafir Avatar
evinde ogrensine cevap 2022-01-28 15:41:35 @Kur'an ogrenmek isteyen evinde ogrensin.

Senin eğitimi nerde aldığın belli. okumayı dahi öğrenememişsin. haberi tam okusan anlardın ama sende o kapasite yok belli. yazıda mesai saatleri dışında ders veriliyor yazıyor. Ayrıca orası bir cami. ne yapacaklardı. evleremi gidecekti hoca cahil

Beğenmedim! (1)

banner165