Haydi TÜGVA Yaz Okulu'na

Çorum'da 5 Temmuz’da başlayan TÜGVA yaz okuluna yoğun ilgi devam ediyor.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 13:45
Haydi TÜGVA Yaz Okulu'na

Çorum'da 5 Temmuz’da başlayan TÜGVA yaz okuluna yoğun ilgi devam ediyor.

Dini eğitimin yanı sıra okçuluk, yüzme, binicilik, futbol, voleybol, basketbol gibi sportif aktiviteler de yaz okulu bünyesinde icra ediliyor. 10-15 yaş grubu ortaokul öğrencilerinin kayıt olabileceği program için başvurular halen devam ediyor.

Konuya ilişkin bilgi veren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, Gençlerimiz Kur'an-ı kerim öğrenirken, Peygamber Efendimizin hayatını ve iman hakikatlerini yaz okulu süresi boyunca öğreniyorlar. Gençlerimizin manevi dünyaları gelişirken, sportif faaliyetler ile de beden sağlıklarına katkıda bulunuluyor. Gençlerimizin istifade edebilecekleri her alanda varız ve bu sene ortaokullu kardeşlerimizle unutulmaz bir yaz geçirmeyi hedefliyoruz. Spor dersleri ile bedensel gelişim, teorik derslerle bilişsel gelişim, dini derslerle değerler eğitimi kazandırmayı amaçlıyoruz. 6 Hafta sürecek olan eğlencenin ve bilginin adresi olan yaz okulu programına tüm ortaokullu kardeşlerimizi davet ediyoruz."

TÜGVA Yaz Okulu başvuruları için İletişim telefonu: 0538-070-48-08

Son Güncelleme: 14.07.2021 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-07-14 14:37:14

Aman çocuklar siz siz olun TÜGVA'da sıkça isminden bahsedilecek olan Hilal Kaplan'a özenip de fetöye şiir yazıp, sözde Ermeni soykırımı vardır propagandası yapmayın.