Hayırseverler yaptırdı, Vali açtı

Düvenci beldesinde Bilişim Teknolojisi Sınıfı ile Kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

06 Nisan 2019 Cumartesi 16:59
Hayırseverler yaptırdı, Vali açtı

Çorum’un Düvenci beldesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Bilişim Teknolojisi Sınıfı ile Kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Düvenci Beldesi Ortaokulu’nda oluşturulan sınıf ve kütüphanenin açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, çocukların ilkokul çağından itibaren hem teknoloji hem de kitapla buluşmasının kendileri için en büyük hedef olduğunu dile getirerek, “İnşallah hem teknolojik bilgileri hem de kitap bilgisini çocuklarımızla bütünleştirebilirsek onların zihin dünyasının gelişimine, bilimsel katkılara sunmalarına destek olursak çocuklarımız en güzelini başaracaktır. İnşallah bu sınıf güzel çalışmalara vesile olacak” diye konuştu.


Vali Çiftçi Mustafa de, Kütüphane ve Bilişim Teknolojisi Sınıfının açılmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu tür katkıların devamını diliyorum. Hayırlara vesile olur inşallah. Geleceğin yazılım mühendisleri burada yetişecek inşallah. Hayırlı bir hizmet olduğunu düşünüyorum” dedi.


BAŞKAN YALÇIN’I KUTLADI 
Vali Çiftçi ziyaretler kapsamında Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’ı da makamında ziyaret etti. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden yeniden belediye başkanlığına seçilmesi nedeniyle Yalçın’ı kutlayan Çiftçi, görevinde başarılar diledi.


Başkan Yalçın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Çiftçi’ye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İHA

Son Güncelleme: 06.04.2019 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.