Hediyelerle köy okuluna gittiler

Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyer ve hocaları yaptıkları oyuncakları köy okulunda çocuklara hediye ettiler.

30 Mayıs 2019 Perşembe 23:26
Hediyelerle köy okuluna gittiler

Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyer ve hocaları yaptıkları oyuncakları Eskice Köyünde ilk ve ortaokul öğrencilerine hediye etti. 
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın beraberinde KKSM hocalarıyla birlikte Eskice Köyü İlkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Köy okulundaki çocuklara KKSM hocaları ve kursiyerlerinin yaptığı örgü bebeklerden ve çeşitli oyuncaklardan hediye etti. 
Çocuklarımız bizim geleceğimiz diyen Feyza Aşgın, “Mutlu olmayı en çok onlar hak ediyor, gülmek en çok onlara yakışıyor. Bugün onların sevinçlerine ortak olduk. Böyle güzel bir organizasyona katıldığım için çok mutlu oldum. Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum emeklerine sağlık” dedi. 
MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU
Çocuklara balon, örgü bebek ve çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Büyük bir sevinçle oyuncaklarını alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Etkinlikte anasınıfı çocuklarına yönelik boyama kağıtları dağıtıldı. Çocuklar rengarenk dünyalarını kağıtlara yansıttı. Ellerini boyayıp kağıda el izlerini basan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Son Güncelleme: 31.05.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.