HEM Müdürü'nden ilginç cevap!

'Ver parayı, el belgeyi(mi?) başlıklı haberimize Çorum HEM ve ASO Müdürü'nden cevap geldi

27 Eylül 2019 Cuma 17:07
HEM Müdürü'nden ilginç cevap!

Çorum Hal Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Fuat Bal’dan ilginç cevap…

Habercim19’da dün yayımlanan ‘Ver parayı, el belgeyi(mi?) başlıklı habere Çorum HEM Müdürü’nden cevap geldi.

Söz konusu şikâyette, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Halk Eğitim Merkezleri’nde açılan kurslarda kursiyerlerden ücret alınmaması yönetmeliğine karşın, Çorum HEM’de   geçtiğimiz yaz döneminde ‘Çocuk Gelişimi’ eğitimi alan Kur’an kursu öğreticilerinden sertifika parası istendiği, banka dekontu getirmeden de belgenin verilmeyeceğinin ifade edildiği aktarılıyordu.

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’i telefonla arayan HEM ve ASO Müdürü Fuat Bal, “Böyle bir iddia varsa, gereğini yaparız. İddia sahibi dilekçeyle bize başvursun. İlgili memur hakkında gereğini yaparız. İddianın geçerliliği yok, aslı astarı yok. Çorum Halk Eğitim Merkezi yaptığı çalışmalarla Türkiye genelinde üçüncü sırada” dedi.

EDİTÖR’ÜN NOTU!

HEM Müdürü Fuat Bal’ın cevabına ‘ilginç’ diye yazdık, çünkü Sayın Müdür Türkiye genelinde 3. sırada olduğunu belirttiği kurumun hiçbir yanlış, hatalı, eksik uygulama yapmayacağından bu kadar emin ki, ‘Böyle bir iddia varsa…’ sözleriyle karşılık veriyor. Böyle bir şikâyet var ve biz de haber yaptık. Çorum HEM’in ülke genelinde sıralamaya girmesinden gurur duyarız. Ancak, 3. Sırada olan bir kurumda da yanlışlıklar, işlem hataları olabilir. Neticede insan şaşar beşer. Sayın Müdürümüzün de, vatandaş şikayetini dikkate alacağını umuyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özür ve kabahat 2019-09-28 13:25:22

Bir öğretmen olarak derim ki!Hiç bir memur,amirinin bilgisi olmadan bir de makbuz karşılığı para toplayamaz.Toplanıyorsa,üstün bilgisi vardır.Paranın toplanma sebebi nedir?HEM in Türkiye üçüncüsü olduğu kim tarafından belirlenmiş?Diyelim ki üçüncüdür,haber yapılamaz mı?

Avatar
İsteyene belge 2019-09-27 20:50:15

Para istedikleri ne dair belge bende var isteyen kişilere verebilirim

Avatar
İsteyene belge 2019-09-27 20:54:12

Bir haberci olarak değil normal bir vatandaş olarak gidin her hangi bir kursa katılmak isteyin hemen size kurs ücreti şukadardır diyecekler dir deneme si bedava

Avatar
Çorumlu 2019-09-27 22:15:56

Türkiye genelinde ilk üçe girdiyse Çorum HEM böyle bir yerde bu tür yanlışın olması dahada ilginç, kurum adına dahada üzücü. Her şeye rağmen yurdumuz da en rahat kesim memur kesimi. Devlet adına çalışanların hiç yanlış yapma hakkı yok.

Avatar
Adil 2019-09-27 22:17:59

Hangi alanda Türkiye 3.sü acaba..
İstanbul, Ankara, Çorum..

Avatar
Kursiyer 2019-09-28 06:49:47

Adam demiş ki aleni bir şekilde üçüncüyüz bunu bir gün haber yapmadın da kim olduğu belli olmayan var mı yok mu meçhul bir ihbarı niye haber yapıyorsun. Halk eğitime düşündüğün bir müdür mü var hayırdır diyor.

Avatar
Al parayı yap haberi 2019-09-28 06:55:50

İlginç bir tarafı yok söylediklerinin. Al parayı yap haberi olmalı ki böyle başlık atılsın ancak.

Avatar
Bilen 2019-09-28 11:23:07

Acaba kendi yakınları olduğunda da bağış yapmaya zorluyorlar mı