Hemşehrimiz çocuklara masal anlatıyor

Kahramanmaraş’ta Kütüphaneci olarak görev yapan hemşehrimiz Selma Yıldıran Atcı, çocuklara sosyal medyadan Anadolu masallarını anlatıyor.

14 Nisan 2020 Salı 14:42
Hemşehrimiz çocuklara masal anlatıyor

Kahramanmaraş’ta Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı bir kütüphanede Kütüphaneci olarak görev yapan hemşehrimiz Selma Yıldıran Atcı, çocuklara her gün Anadolu masalları anlatıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime ara verilmesinin ardından Kütüphaneci Selma Yıldıran da çocuklara masal anlatarak onları hem eğlendiriyor hem de eğitici mesajlar veriyor.

‘Bir varmış bir yokmuş... Masalın yalanı çokmuş. İşte size yarı hayal yarı gerçek bir masal... Bir varmış bir yokmuş... Masalın tadını dinleyen alırmış. O halde Koca Ninenin köyüne gidelim bakalım bu tontiş nine tilkiye neler etmiş… Çocuklar Pamuk Prenses'i, Polyanna'yı, Külkedisi'ni biliyorsunuz di mi? ... Peki Limon Kızı duydunuz mu? Bir Anadolu perisi ile tanışmaya ne dersiniz... O halde masalımızı dinleyin...” sözleriyle giriş yapan Atcı, sosyal medyadan  canlı masal anlatımı ile çocukların sevgisini kazanıyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 2020-04-14 17:42:53

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesinde de çalışan Gayretli üretken bir personel olan Selma hanım ı tebrik ediyor, Diğer kütüphaneciler örnek olmasını diliyorum,eski idareci