Hitit’te akademik yıla törenli açılış

Hitit Üniversitesi akademik yıl açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

07 Ekim 2013 Pazartesi 13:57
 Hitit’te  akademik yıla törenli açılış


Hitit Üniversitesi akademik yıl açılış töreni bugün gerçekleştirildi. 

Fen Edebiyat Fakültesi BESYO Spor Salonu’nda düzenlenen törene Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Necati Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, bazı daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Yrd. Doç. Dr. Sonat Coşkuner ve Samsun Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı hemşehrimiz Özgün Coşkuner keman ve piyano ile mini bir konser surdu.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın açış konuşmasının ardından Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve Vali Sabri Başköy de birer konuşma yaptılar.

Hitit Üniversitesi tanıtım filmini takiben yeni akademik yılın açılış dersini  Merkez Bankası Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Necati Şahin verdi.

Törende daha sonra  2013 ÖSYS sonuçlarına göre Hitit Üniversitesi’ni dereceyle kazanan öğrencilere belge ve ödülleri verildi. Tören kokteylle sona erdi. 





Son Güncelleme: 07.10.2013 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.