Hitit’te akreditasyon semineri

Hitit Üniversitesi’nde ‘Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon’ konulu seminer düzenlendi.

16 Mart 2015 Pazartesi 15:21
Hitit’te akreditasyon semineri


Hitit Üniversitesi’nde ‘Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon’ konulu seminer düzenlendi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKGOP) tarafından çıkarılan ‘Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi’ hibe programı teklif çağrısı çerçevesinde uygulanan ‘Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi’ kapsamında,  Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu tarafından, Rektörlük Konferans Salonu’nda ‘Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon’ konulu seminer verildi.


Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi Birimi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık yaptı.


Bıyık, üniversite bünyesine her geçen gün yeni bir etkinlik gerçekleştirildiğine dikkat çekti.


Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yavuz d,a Avrupa Birliği tarafından desteklenen, ‘Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi’ne ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak projeye destek verenlere teşekkür etti.


Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu ise, ‘Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon’ konulu seminerinde, Dünya ve Türkiye’de yükseköğretimde yaşanan gelişmelere ve beklentilere ilişkin açıklamalarda bulunarak, sürekli iyileştirme çalışmaları ve akreditasyanun önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nun ‘Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Örneği’ başlıklı konuşması ile devam eden etkinlik, soru cevapla tamamlandı.



Son Güncelleme: 16.03.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.