Hitit’ten üç ayrı duyuru

Hitit Üniversitesi’nde üç ayrı eğitimle ilgili duyuru yapıldı. İngilizce, iş güvenliği ve diğer eğitimler hakkında bilgi verildi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 11:52
 Hitit’ten üç ayrı duyuru


Hitit Üniversitesi’nde üç ayrı eğitimle ilgili duyuru yapıldı. İngilizce, iş güvenliği ve diğer eğitimler hakkında bilgi verildi.


İşte o duyurular;

HİTİTSEM, Ana dili İngilizce olan 4 Adet Öğretim Elemanı ile Hitit Üniversitesi İngilizce Okutmanları işbirliğinde çeşitli düzeylerde İngilizce Eğitimi ve Sınavlara Hazırlık Kursları düzenlemekte.

Genel Kur Tanımlı İngilizce eğitimi Multimedya desteği ile Akıllı TV'de kullanılan Orjinal Yazılımlarla verilmekte olup, 3 farklı düzey için yeniden başlayacak. 8 Şubat 2014 Cumartesi tarihinde HİTİTSEM Binasında Seviye Belirleme Sınavı yapılacak, ilk ders 15 Şubat 2014 Cumartesi günü başlayacak.

IELTS Sınavına Hazırlık Eğitimleri ise tamamen Ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından veriliyor. İki farklı kur düzeyinde verilen bu eğitimlerde, geçerliliği Dünya'nın birçok ülkesinde kabul görmüş bu sınava hazırlık eğitimini kapsıyor. Aynı zamanda IELTS sınav sonuçları Türkiye'de eşdeğerliliği ÖSYM tarafından kabul edilmiş ve Lisansüstü Eğitim ile Akademik kariyer yapmak isteyenlerin yanı sıra yurt dışında çalışmak isteyen ya da göçmen olarak gitmek isteyenlerden istenen dil belgesini sağlamakta. HİTİTSEM IELTS sınavına hazırlık eğitimleri konusunda orjinal ve alanında uzman ders materyalleri ile bu eğitim veriliyor.

Yabancı Dil Sınavı (YDS) hazırlık eğitimleri de HİTİTSEM' de verilen diğer İngilizce eğitimleridir. Özellikle YDS Sınavına hazırlanmak isteyen kursiyerler Nisan 2014 döneminde Çorum'da yapılacak olan YDS Sınavına katılabilecekler. Eğitimlere Hafta Sonu Grubu 1 Şubat 2014 Cumartesi; Hafta İçi Grubu 3 Şubat 2014 Pazartesi günü başlayacak.


İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi 3. Dönem Eğitimleri Başlıyor

Daha önce iki eğitimi başarılı bir biçimde gerçekleştiren HİTİTSEM, 3. Dönem Eğitimleri ile de İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Eğitimi için üzerine düşen gerekli eğitimleri sağlamakta. Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinin desteği ile sürdürülen eğitimler hafta içi sabah ve akşam olmak üzere 2 eğitim aynı anda yapılacak. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılacak olan sınav Mayıs ayı içerisinde olacak ve eğitimi alan kursiyerler bu sınava girmeye hak kazanacaklar.

HİTİTSEM tarafından yürütülen İş Güvenliği Uzmanlığı 3. Dönem Eğitimleri için Son Kayıt Tarihi 5 Şubat 2014.


"Birlikte Geliştiriyoruz"

Hitit Üniversitesi’nin ‘Birlikte Geliştiriyoruz’ sloganı ile düzenlediği kursların başında ‘PLC ve Operatör Panel Eğitimi, SPSS Temel Düzey Eğitimi, SPSS İleri Düzey Eğitimi, AMOS Paket Programı ve Yapısal Eşitlik Modeli(YEM), Diksiyon Eğitimi’ konularında çeşitli eğitimler yer alıyor. Eğitimler Öğretim Üyesi ve Uzmanlar tarafından veriliyor.

Hafta içi ve Hafta Sonu olmak üzere Şubat ayı içerisinde başlayacak olan eğitimlerin tüm detaylarına
www.hititsem.hitit.edu.tr adresinden yada 222 10 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.







Son Güncelleme: 29.01.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165