HİTÜ Öğretim Üyesi alacak

HİTÜ çeşitli eğitim birimlerine öğretim üyesi alacağını duyurdu. Başvuru için gün sınırı var.

26 Kasım 2017 Pazar 16:02
HİTÜ Öğretim Üyesi alacak

Hitit Üniversitesi’nin çeşitli eğitim birimlerine profesör, doçent ve yardımcı doçent unvanlarında öğretim üyesi alınacak.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesi ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri uyarınca Öğretim Üyeleri alınacağını duyurdu.

Başvuruların ilanın Resmi Gazetede yayım tarihi itibariyle 15 (on beş) gün ile sınırlı olduğu belirtilerek, Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23. 25. ve 26. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.