‘Hızlandırın’ talimatı

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, HİTÜ MYO Kampüsü'nde yapımı süren mescit ve basketbol sahasının hızlandırılması talimatını verdi.

06 Mart 2020 Cuma 22:48
‘Hızlandırın’ talimatı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi tarafından Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kampüsü bahçesinde inşa edilen mescit ve basketbol sahasında incelemelerde bulundu. Başkan Aşgın, burada yaptığı incelemelerden sonra çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) yerleşkesi yanında bulunan mescit ve basketbol sahasının daha çok üniversite öğrencilerine hizmet vereceğini belirten Başkan Aşgın, bu yönüyle de burada yaptıkları çalışmaları önemsediklerini vurguladı. Başkan Aşgın, “Öğrenci kardeşlerimizin ve öğretim görevlilerinin ibadetlerini gerçekleştirebilecekleri bir mescit inşa ediyoruz. Mescidin çevre düzenlemesi ve sahanın eksiklerini tamamladık. Basketbol sahasını kullanıma açtık. Şimdi de kale direkleri eklenecek. Mescidin hizmete açılması için son rötuşları kaldı. Arkadaşlarımız gerekli işlemleri en kısa sürede tamamlayacak ve mescidimizi de hizmete açacağız" dedi.

Mescit hakkında Etüt Proje Müdürü Köksal Çöldaş’tan bilgiler alan Başkan Aşgın, sahaya kale direği yapılması ve mescidin eksikliklerinin en kısa sürede giderilmesi için talimat verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay 2020-03-07 12:42:09

Her yerde camii her köşede mescit hepsi süslü peki islamda camiinin süsü nedir cemaattir en uzak camide namaz kılmakta daha eftaldir şimdi şöyle bir bakın lütfen camiilerde kaç saf cemaat var

Avatar
Bilen 2020-03-07 14:26:58

Belediyenin bu cami, mescit yapma aşkı nedir anlamıyorum. Üniversitenin mescidi sanane
Üniversite kendisi yapsın.. Sen asli ve zaruri işlere yoğunlaş.. sana oy verdik ama bu güne kadar bir varlık gosteremedin. Şu an dillendirdigin icraatlarda çok hafif işler. Çorum halkı seni nasıl yaptığın hangi icraat larla anacak, konser vermek, ufak işler yapmak olmaz.. halkın algısı olumsuz haberin olsun..

Avatar
Ahmet 2020-03-06 22:59:41

Başkanım bir yıldır faaliyet durdu . Ne zaman biter . Yüksek okuldan mezun olmadan namaz kılabilir miyiz

Avatar
Başka işleri var başkan beyin 2020-03-06 23:58:58

Külcü olsa şimdiye 5 defa bitmişti bu mescid. Beyefendinin 1 sene sonra aklına gelmiş mescid. Aman boşver, çok kültürel, sportif, kadın hakları koruyucusu bir başkanımız var desinler sana, daha büyük başarı yok.

Avatar
Devamı 2020-03-07 00:04:39

Reis Efendi benden sana tavsiye, Belediye Reisliği karizma ister. Karizma da yapılan icraatlarla, bir duruş sahibi olmakla, ciddi olmakla kazanılır. Bak Külcü'ye dünya kadar hatası var ama karizması o hatalarını gölgeliyor şuan. Millet onun dillendiriyor hala niçin? Adam bir duruş sahibiydi. Sen ne tarafa oynadığı belli olmayan futbolcu gibisin. Ama sonra sen kaybedersin, hiç bir taraf seni benimsemez ve ortada sen kalırsın.

Avatar
Corumlu 2020-03-07 10:58:48

Külcü gelecek dertler bitecek

Avatar
Mustafa 2020-03-07 21:33:02

Halil baskanımızı çekemeyen soda içsin.külcü baştayken tek gitsin vs vs diyen şimdi külcü gelsin diye yaad ediyorlar. Her işin bir acemiliği vardır külcü ilk başkankende öyleydi. Halil başkan ilk başkanlığın verdiği sevinç ile sosyal medyayı çok kullanıyor külcü den daha iyi olacağından daha dürüst çalışacağından şüphem yok. Halil başkanın tek eksik yönü aşırı şakacı ve yerine göre ciddi olmayışı. Bunuda başaracağından eminim

banner165