Hocaların hocasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, hocaların hocası Metin Aşkın'ı ziyaret etti

24 Kasım 2017 Cuma 18:48
Hocaların hocasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’da “öğretmenlerin öğretmeni” olarak tanınan emekli eğitimci Metin Aşkın’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir’le birlikte İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni olan Aşkın’la bir araya gelen Karadağ, AK Parti Teşktilatları tarafından yılın öğretmeni seçilen öğretmeninin elini öperek plaket takdim etti.

Çorum İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni olan Metin Aşkın’a “hocaların hocası” dediklerini ifade eden AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyarette bulunduklarını söyledi.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlamak için en doğru adrese geldiklerini düşündüğünü dile getiren Karadağ, “AK Parti olarak hocamızı yılın öğretmeni seçtik Metin Aşkın hocamızı. Şehit olan Aybüke olan öğretmenimizin, dün şehit olan hafız arkadaşımız gibi tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bugüne kadar ne öğrendiysek bize öğretmenlerimiz öğretti. Yaşantılarıyla örnek oldular. Hem de yaşamımız boyunca her alanda bir çok tecrübe kazanmamıza katkıda bulundular. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Emekli eğitimci Metin Aşkın ise, her zaman öğretmenlik yaptığı yılların gözünün önüne geldiğini belirterek, zaman zaman albümünden çıkardığı fotoğraflarla geçmişe yolculuk yaptığını kaydetti.

Öğretmenliğin farklı bir meslek olduğunu anlatan Aşkın, öğrencilerinin başarılarını gördükçe iftihar ettiğini, onur duyduğunu vurguladı.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165