Hocalarına böyle sürpriz yaptılar

HİTÜ Sungurlu MYO öğrencileri hocaları Abdulkadir Karabulut'a doğum günü sürprizi yaptılar.

01 Kasım 2018 Perşembe 10:56
Hocalarına böyle sürpriz yaptılar

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü öğrencileri öğretim görevlisi Abdulkadir Karabulut'a okul bahçesinde sürpriz doğum günü yaptılar.

Sungurlu MYO Müdür yardımcısı ve öğretim görevlisi Gökhan Boduroğlu öncülüğünde Sosyal Hizmet ve Danışmanlık bölümü öğrencileri ellerinde nice yıllara Abdulkadir hocam yazılarıyla okul bahçesinde öğretim görevlisi Abdulkadir Karabulut'u beklediler.

Okul bahçesine gelen öğretim görevlisi Karabulut, öğrencilerin ellerinde pasta ve nice yıllara hocam yazısını görünce önce şaşırdı, sonra duygulandı.

Karabulut, "Bu doğum günü benim için çok özel oldu. Hiç bir zaman unutmayacağım bir gün yaşadım. Duyarlı ve duygusal davranan öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 01.11.2018 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.