Huzur Camii’nde yaz etkinliği

Huzur Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an okumayı öğrenirken çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi.

21 Ağustos 2014 Perşembe 11:03
 Huzur Camii’nde yaz etkinliği


Huzur Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an okumayı öğrenirken çeşitli etkinlikler de gerçekleştirdi. Öğrenciler, Camii İmamı Bayram Demirtaş ve kurs öğreticileri rehberliğinde Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi ve Müze ziyareti yaptı, cami bahçesinde düzenlenen piknikle de keyifli bir mola vermiş oldu.


NFK’ya ziyaret


İlk olarak Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler, merkez yetkililerinden etkinlikler hakkında bilgi aldılar.  sonra  çeşitli hediyeler verdi.


Öğrencilere ziyarette eşlik eden Huzur Camii yetkilileri, gençler için farkındalık oluşturacak alanlar hazırlayan Çorum Belediyesi ve Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkür ederken, merkez yetkilileri kendilerini ziyaret eden öğrencileri hediyelerle sevindirdiler.


Hem gezdiler hem öğrenciler


Çorum Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler, Müze yetkililerinin anlattıklarını dikkatle dinlediler. Müzeyi ilgiyle gezen öğrenciler, şehrin zengin tarihini de tanıma fırsatı buldular.


Cami bahçesinde piknik keyfi


Huzur Camii Yaz Kur'an Kursu İmamı Bayram Demirtaş ve kurs öğreticileri öğrencilerle camii bahçesinde piknik yaptı.


Çeşitli ikramların yapıldığı piknikte bir konuşma yapan Demirtaş, “Amacımız öğrencilerin birbirleri ile uyum sağlaması, okul sendromunu üzerlerinden atıp yaz Kur'an kurslarına alışması ve kurslara devamlılık sağlamaları. Çocuklarımızın tatilde olduklarının bilinciyle onları eğlendirirken eğitmek, topluma yararlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak nesiller olarak yetiştirmek istiyoruz" dedi.


Öğrencilerle arkadaş olan, onlara en güzeli en güzel şekliyle öğretmeye çalışan kurs hocalarına da teşekkür eden Demirtaş, kendilerini çocuklarını emanet eden velilere ve öğrencilere desteklerini esirgemeyen esnaf ve cemaate de teşekkürlerini iletti.





Son Güncelleme: 21.08.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.