İkbalevler Anaokulu ile OKA arasında protokol

İkbalevler Anaokulu ile OKA arasında 'Çocuk Resimleri Analizi ve Oyun Terapisi' konulu eğitmen eğitimi proje imza töreni yapıldı.

18 Şubat 2020 Salı 20:09
İkbalevler Anaokulu ile OKA arasında protokol

Çorum Merkez İkbalevler Anaokulu ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında "Çocuk Resimleri Analizi ve Oyun Terapisi" konulu eğitmen eğitimi proje imza töreni yapıldı.

İkbalevler Anaokulu tarafından yazılan, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı destekli eğitmen eğitimi projesi hayata geçiyor.

Projenin sözleşmesine OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özden Özgür Yalçın  ile İkbalevler Anaokulu Müdürü Mehmet Serdar Yalçın, proje koordinatörü İkbalevker Anaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Külcü tarafından OKA Destek Yatırım Destek Ofisinde imza töreni yapıldı.

Proje kapsamında, il genelinde 30 Okul öncesi eğitim öğretmenine eğitim verilecek. İmzalanan projenin Mart ayında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Son Güncelleme: 19.02.2020 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165