İki ilçede sınav merkezi kuruluyor

Sürücü belgesi yazılı sınavları Çorum’un Osmancık ve Sungurlu ilçelerinde yapılabilecek.

20 Şubat 2021 Cumartesi 12:46
İki ilçede sınav merkezi kuruluyor

Sürücü belgesi yazılı sınavları Çorum’un Osmancık ve Sungurlu ilçelerinde yapılabilecek.

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’nın verdiği bilgiye göre, Sungurlu ve Osmancık ilçelerine MTSK (Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu) için Milli Eğitim Bakanlığı’nca e-SINAV merkezi kurulacak.
Sürücü belgesi almak için motorlu taşıt sürücüleri kurslarına devam eden adaylar kurslarda gördükleri teorik derslerden e-sınava girmek için Çorum merkezine gelmek zorunda kalmayacak. Sürücü adaylarının Sungurlu ve Osmancık ilçelerinden Çorum merkeze gelme problemi yaşamayacak.

Milletvekili Kaya, “Osmancık ve Sungurlu ilçelerimize kurulacak e-sınav merkezleri Osmancık ve Sungurlu ilçelerimiz ile her iki ilçeye yakın diğer ilçelerimizi yakından ilgilendiriyor. Çevre ilçelerimiz Sınav merkezleri Kargı, Laçin, Dodurga, Oğuzlar, Boğazkale, Alaca ve Uğurludağ ilçelerimize de hizmet verecek.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.