İmam Hatip’e İlk Bakış’

Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘İmam Hatip’e İlk Bakış’ adlı program gerçekleştirildi.

18 Aralık 2014 Perşembe 10:52
 İmam Hatip’e İlk Bakış’


Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘İmam Hatip’e İlk Bakış’ adlı program gerçekleştirildi.


Bu yıl eğitim öğretime açılan ve 180 öğrenci ile eğitime başlayan Buharaevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, göreve yeni atanan Okul Müdürü Aysun Tut’la birlikte sosyal faaliyetlere de başladı. İkişer haftalık arayla her şubenin ayrı ayrı hazırlayıp sunacağı ‘İmam Hatip’e İlk Bakış’ adlı faaliyet zincirinin ilki geçtiğimiz günlerde okul konferans salonunda ayrı ayrı saatlerde öğrenci ve velilere sunuldu.


Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Fidan rehberliğinde 9/E öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan programın açış konuşmasını Şehriban Şanal yaparken, sunuculuğunu Edanur Güccan ve Büşra Okuducu üstlendi.


Rümeysa Kara adlı öğrencinin okuduğu Kur’an’ı Kerim’in ardından Melisa Özdemir, Hatice Gökdere, Büşra Murat, Funda Çalar, Dolunay Ünal ve Sena Doğan da hadislere yer verdiler. Arapça diyaloglarda Gülbahar Taş ve Beyzanur Sonkaya başarı gösterirken, programda Funda Çalar, Ümmügül Tokatlı ve Büşra Murat şiirleriyle gönüllere hitap ettiler.


Beyza Kökçe, Büşra Murat, Dolunay Ünal, Fatma İclal Atmaca, Kamile İnce, Fatma Müge Sarı, Elif Demirer, Sena Doğan, Kafiye Çıtak, Sedanur Güler, Rümeysa Kara, Hatice Gökdere, Beyzanur Sonkaya, Fatmanur Dağ, Elif Durdu, Gülbahar Taş, Zeynep Girgin, Mihriban Rümeysa Gündoğdu ve Lalenur İpek’ten oluşan ilahi grubunun söylediği ilahilere Elif Üngan ve Funda Çalar da defleriyle eşlik ettiler.


Program sonunda bir konuşma yapan Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Mehmet Fidan, öğrencilerine teşekkür edip, diğer şubelerin faaliyetlerinin de devam edeceğini söyledi.



Son Güncelleme: 18.12.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.