İskilip MYO binası için girişim

Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip MYO7nun yeni binasına kavuşması için gereken desteği vereceklerini açıkladı.

02 Ekim 2019 Çarşamba 15:15
İskilip MYO binası için girişim

Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip Belediyesi Sosyal Tesisleri B Blok’ta eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Sülük, MYO Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil, öğretim görevlileri ve öğrencilerle buluşarak istişarelerde bulundu.

İskilip kamuoyuna MYO Yeni bina inşaatının tamamlanmasının öncelikleri olduğu mesajını veren Başkan Ali Sülük, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi; “İskilip Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretim görevlilerinin istek ve taleplerini dinledik. Ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik ederek, problemleri yerinde görmemizi sağlayan MYO Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil hocamıza ve görevli arkadaşlara teşekkür ederim. MYO’nun yeni binasının bir an önce bitirilmesi için her türlü girişimin içerisinde olduğumuzu bildirir, tüm hemşerilerimize selam ve muhabbetlerimi sunarım.”

Son Güncelleme: 02.10.2019 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.