İskilip’te anlamlı kutlama

İskilip Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümünü kutlama ve...

15 Mart 2015 Pazar 16:08
 İskilip’te anlamlı kutlama


İskilip Anadolu Lisesi’nde İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümünü kutlama ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenledi. Okul Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Okul Müdürü Tuğcan Demirel, Müdür Yardımcısı Adil Ağzıkara, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Program Edebiyat Öğretmeni H. Hüseyin Hastaoğlu, Din Kültürü Öğretmeni Özgür Şimşek ve Coğrafya Öğretmeni Ömer Pehlivan tarafından hazırlandı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bayrak, bağımsızlık, İstiklal Marşı’nın yazılması, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un edebi kişiliği üzerinde duruldu. Programa öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam edildi.  Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitleri sunan görüntüler kutlama ve anma programına ayrı bir renk kattı.


Etkinlik boyunca öğrencilerdeki milli heyecanın doruk noktaya ulaşması dikkat çekti.




Son Güncelleme: 15.03.2015 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.