İşte ÇESİAD'ın yeni yönetimi

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi görev dağılımı yaptı.

12 Kasım 2021 Cuma 21:22
İşte ÇESİAD'ın yeni yönetimi

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurulu sonrası seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

İstanbul/Üsküdar’da düzenlenen toplantıda, ÇESİAD’ın yeni dönem yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı.

ÇESİAD Başkanı Mehmet Yıldırım, yaptığı konuşmada şöyle dedi:

“Derneğimizin Genel Kurulu sonrası üyelerimizin teveccühü ile görevi ve emaneti devraldık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ÇESİAD, başta İstanbul ve Çorum’da olmak üzere tüm ülkede Çorumlu hemşerilerimizin yüz akı ve birleştirici unsuru olmaya devam edecektir. Bugün en büyük memnuniyetlerimizden birisi de, 2005 yılından itibaren Derneğimizden burs alan eski bursiyer öğrencilerimizin okullarını bitirip, meslek sahibi olarak burs verir konuma gelmesi ve mevcut yönetimimizde yer almasıdır. ÇESİAD ailesi olarak, Çorumluları birleştirmeye, daha güçlü kılmaya, daha gür sesle temsil etmeye ve Çorumlu öğrencilerimize burs vermek suretiyle daha fazla destek olmaya, daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Bu yolda, başta İstanbul ve Çorum olmak üzere ülke genelindeki Çorumlu ve Çorum’a gönül vermiş tüm hayırsever İş Adamlarımızı, Sanayicilerimizi, Siyasetçilerimizi, Bürokratlarımızı ve Hemşerilerimizi Derneğimize ve öğrencilerimize destek olmaya davet ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz."

Yeni yönetim ilk burs toplantısını Kasım ayı sonunda yapma kararı alarak iyi dilek ve temennilerle toplantıyı noktaladı.

Son Güncelleme: 13.11.2021 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komik 2021-11-13 12:46:51

Hani yönetim kurulunda bir tane eğitimci yok. Komik

Avatar
Sensin komik 2021-11-13 19:50:09

Ünvanlarını okurdan eğitimci var , hemen hür kulp takma hemen bi giydirme merakı var , neden acaba ?
Ayrıca derneğin Amacı Çorumlu öğrencilere burs vermek , bir Arada tıtmak vs … ve 2005 ten bu yana da veriyorlarmış , burs vermek için eğitimci mi olmak gerek acaba ? Bence sensin komik..