İşte LYS’nin yıldızları

Çorum Özel Dersaneler Birliği (ÇÖZDEBİR) düzenlediği toplantığıda 2013 LYS sonuçlarına göre il derecesi elde eden öğrencileri belirledi.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 11:55
 İşte LYS’nin yıldızları

Toplantının ardından edinilen bilgilere göre, tüm puan türlerinde ilk 5’e giren adayların isimleri belli oldu.

LYS ŞAMPİYONLARI

ÇÖZDEBİR’in toplantısının ardından hazırlanan LYS Ham Puan sıralamasına göre; MF 1, MF 2, MF 4, TM 1 ve TM 2 puan türlerinde Sınav Dergisi Dersanesi ve Çorum Fen Lisesi öğrencisi Cem Can Yücel; MF 3 puan türünde Sınav Dergisi Dersanesi ve Çorum Fen Lisesi öğrencisi Nazlı Alaoğlu; TM 3, TS 1 ve TS 2 puan türlerinde Final Dergisi Dersanesi ve Çorum Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Tayyip Talha Dinç il birincisi oldu.

LYS Yerleştirme Puanı sıralamasına göre ise MF 1, TM 1, TM 2 ve TM 3 puan türlerinde Cem Can Yücel; MF 2 ve MF 3 puan türlerinde Nazlı Alaoğlu; MF 4 puan türünde FEM Dersanesi ve Çorum Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Davas; TS 1 ve TS 2 puan türlerinde ise Tayyip Talha Dinç il birincisi oldu.

Language Center geleneği bozmadı

Öte yandan Language Centre’den yapılan açıklamada, 2013 LYS dil sonuçlarında geleneğin yine bozulmadığı, Çorum il derecelerinin merkezden çıktığı bildirildi.

Yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Çorum 1.si ile birlikte daha birçok il derecesi yine Language Centre - Empati PiAnalitik Dershanesi işbirliğinden çıktı. İngilizce Dil-1 Puan türünde ilk 5, İngilizce Dil-2 Puan türünde ilk 5, İngilizce Y-Dil-1 puan türünde ilk 5, İngilizce Y-Dil-2 Puan türünde ilk 5, İngilizce Dil-3 Puan Türünde 1., 3., 4. ve 5., İngilizce Y-Dil-3 Puan Türünde 1., 3., 4. ve 5. LANGUAGE CENTRE öğrencilerinden oluştu. Böylece Language Centre yıllardır sürdürdüğü Yabancı Dil (İngilizce) alanındaki ulaşılması çok zor başarısını bu yılda artırarak devam ettirmiş oldu. 15 yıldır birçok farklı amaçlı yabancı dil kurs programlarımıza ilaveten üniversiteye yabancı dilden hazırlanan öğrencilerimiz için özel programlar düzenliyoruz. Yabancı dilden üniversite hazırlıkta öğrenci ve velilerimizin teveccühleriyle artık bir marka ve merkez haline geldik. Bugüne kadar yüzlerce öğrencimizi en güzel üniversitelere yerleştirmenin yanı sıra Çorum’da başarı derecelerine de adeta ambargo koyduk. LYS İngilizce Dil Puanı türlerinde yıllardır Çorum ve Türkiye dereceleri çıkartıyoruz. Bu yılda gelenek bozulmadı. Öğrencimiz Oğuz Yılmaz Dil-1, Dil-2, Dil-3, Y-Dil-1, Y-Dil-2 ve Y-Dil-3 puan türlerinin tamamında Çorum 1.si olmuştur. Ayrıca aynı öğrencimiz İngilizce Dil-1’de Türkiye 394.sü , İngilizce Dil-2’de Türkiye 446.sı, İngilizce Dil-3’te Türkiye 657.si, İngilizce Y-Dil-1’de Türkiye 381.si, İngilizce Y-Dil-2’de Türkiye 433.sü ve İngilizce Y-Dil-3’te Türkiye 608.si olarak Türkiye sıralamasında da göğsümüzü kabartmıştır. Bu önemli ve büyük başarıya imza atarak gururumuz olan öğrencimiz Oğuz Yılmaz başta olmak üzere ailesini, eğitim gördüğü Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu lisesi öğretmen ve idarecilerini ve kursumuzdaki öğretmenlerini ve yıllardır çok başarılı bir şekilde işbirliği yaptığımız, öğrencimizin sözel derslerini gördüğü Empati PiAnalitik Dershanesi öğretmen ve yöneticilerini gönülden kutluyorum.

Tabiki başarılarımız bununla da sınırlı değildir. Çorum’da İngilizce Dil-1 Puan türünde ilk 5, İngilizce Dil-2 Puan türünde ilk 5, İngilizce Y-Dil-1 puan türünde ilk 5, İngilizce Y-Dil-2 Puan türünde ilk 5, İngilizce Dil-3 Puan Türünde 1., 3., 4. ve 5., İngilizce Y-Dil-3 Puan Türünde 1., 3., 4. ve 5. Language Center öğrencilerinden oluşmuştur. Bize bu büyük başarı ve onuru yaşatan tüm öğrencilerimizden kıvanç duyuyor, her birini ve onların yetişmelerinde katkı da bulunanları tebrik ediyorum. Öğrencilerimizden Oğuz Yılmaz’ın İngilizcede tüm yabancı dil puan türlerinde Çorum 1.si olmasına ilaveten, Semanur Büyükyıldız Dil-1, Dil-2, Y-Dil-1 ve Y-Dil-2 Puan türlerinde Çorum 2.si olmuştur. Öğrencilerimizden Ceren Özsaraç Dil-1 ve Y-Dil-1 Puan türlerinde Çorum 3.sü ve Dil-2 Puan türünde Çorum 5.si olmuştur. Öğrencilerimizden Semih Sarıçimen Dil-1, Dil-3 ve Y-Dil-2 Puan türlerinde Çorum 4.sü, Dil-2 Puan türünde Çorum 3.sü ve Y-Dil-1 ve Y-Dil-3 puan türlerinde Çorum 5.si olmuştur. Öğrencilerimizden Erdem Çal Dil-1 puan türünde Çorum 5.si, Dil-2 ve Y-Dil-1 puan türlerinde Çorum 4.sü, Dil-3, Y-Dil-2 ve Y-Dil3 puan türlerinde Çorum 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizden Funda Alptekin Dil-3 ve Y-Dil-2 Puan türlerinde Çorum 5.si, Y-Dil-3 puan türünde ise Çorum 4.sü olmuştur. Çorum’da LYS Yabancı Dil İngilizce dereceleri tablo olarak altta sunulmuştur. Çorum’da derecelere ambargo koyan öğrencilerimizden Oğuz Yılmaz, Ceren Özsaraç, Semih Sarıçimen ve Funda Alptekin Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Öğretmen Lisesi; Semanur Büyükyıldız ve Erdem Çal ise Çorum Anadolu Lisesi öğrencileridir. Bu öğrencilerimizin başarısında kursumuzla birlikte katkıları olan bu okullarımızın tüm idareci ve öğretmenlerini gönülden tebrik ediyoruz.”





Son Güncelleme: 03.07.2013 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hande kaplan 2013-07-03 12:34:35

Okuldaki İngilizce öğretmenleri ile anlaşıp çocukları kendi kursuna al sonra ambargo koyduk de:))) bravo saygılar tebrikler