İstiklâl’de sivil savunma

İstiklal İlkokulu’nda deprem ve yangın tatbikatı düzenledi.

05 Mart 2015 Perşembe 10:23
 İstiklâl’de sivil savunma


İstiklal İlkokulu’nda deprem ve yangın tatbikatı düzenledi.


Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle düzenlenen tatbikata öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İtfaiye Çavuşu Fatih Cıdık, öğretmen ve öğrencilere bilgilendirme sunumu yaptı.


Tatbikatlara 503 öğrenci, 30 personel ile 7 itfaiye eri ve 1 itfaiye çavuşu katıldı. Tatbikatlar esnasında öğrenciler okulun acil çıkış merdivenlerinden tahliye edildi. Okul bahçesinde koruma ekibince yoklama alındı. Okul personeli Erol Kaya, Çorum Belediyesi itfaiye ekiplerince okulun üçüncü kat penceresinden alınarak kurtarıldı. Okulun kurtarma ve ilkyardım ekibince temsili kurtarma ve ilk yardım gösterisi sunuldu. İtfaiye kontrolünde yakılan ateş okul yangın söndürme ekibince kuru kimyevi madde sıkılarak söndürüldü.


Okul Müdürü Vedat Keskin, tatbikatların hazırlanması ve tatbikatlar esnasında gösterdiği gayretler için Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmenleri İsmail Erol ve İsmail Döngel ile tüm öğrenci ve öğretmenlere ayrıca verdikleri destek için Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne teşekkür etti.




Son Güncelleme: 05.03.2015 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.