Kadın girişimcilere destek

Rektör Alkan, Başkan Gül ve AK parti İl Başkanı Karadağ, Hitit Üniversitesi 'nde KOSGEB’in başlattığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde konuştular

12 Şubat 2018 Pazartesi 14:24
Kadın girişimcilere destek

KOSGEB’in başlattığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

Hitit Üniversitesi tarafından kendi işini kurmak isteyen 60 kadın girişimci için KOSGEB Yeni Girişimci Desteği kapsamında 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlendi.

Eğitimler Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı, Yrd. Doç. Dr. Mihriban Cindiloğlu Demirer ve Yrd. Doç. Dr. Cihat Savsar tarafından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu dersliklerinde gerçekleştirildi.

Eğitimin son gününde ise KOSGEB Çorum Müdürlüğü KOBİ Uzman Nuran Hatipoğlu Dal’ın katılımıyla KOSGEB Destekleri ve Mevzuatı, KOSGEB'e başvuru aşamaları ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, girişimci kadınlarla bir araya geldi. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve eğitimi yürüten öğretim üyeler hazır bulundu.

Rektör Alkan, buğuna kadar 500 öğrencinin KOSGEB’ten destek alma hakkı kazandığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, HİTÜ ile üçüncü projelerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise son 15 yılda ülkede ve Çorum7da önemli ilerlemeler kaydedildiğini hatırlattı.

Son Güncelleme: 12.02.2018 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-02-12 20:41:14

il başkanı ne kadar çok seviyormuş belediye başkanlık makamını Muzaffer başkanın yanında hiç denecek kadar az bulunuyordu. Bulundugu zamanda çok sert poz veriyordu bunu bir defada yazmıştım şimdi gülücükler