Kampüs inşaatları hızla başlayacak

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Sungurlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

26 Eylül 2013 Perşembe 10:51
 Kampüs inşaatları hızla başlayacak


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Sungurlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Rektör Reha Metin Alkan ilk ziyaretini Sungurlu’ya yeni atanan Kaymakam Osman Beyazyıldız’a yaptı. Alkan yeni görevinde Osman Beyazyıldız’a başarılar dileyerek, işbirliği içerisinde birlikte Sungurlu’da güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Daha sonra Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya’yı makamında ziyaret eden Alkan, Sungurlu MYO kampüsünde gelinen son aşama ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Kampüsün oluşumu aşamasında Sungurlu Belediyesi’nin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, üniversitemizin yeni yıl bütçesinin oluşumundan sonra kampüs inşaatlarına hızla başlanacağını ifade etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Tek Seçenek Dershanesi tarafından düzenlenen “Başarı ve Motivasyon” konulu etkinliğe konuşmacı olarak katılan Alkan, Sungurlu MYO ve Lise öğrencilerine başarı ve motivasyon konusunda bilgiler verdi.







Son Güncelleme: 26.09.2013 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2013-09-26 16:26:28

sayın alkan para sorunumuz yok kampüsün arsaları belli olsun hemen inşaatlara başlayacağız demişti. arsaların yerleri belli oldu şimdide hayırseverlerden inşaat yapmak için yardım talep ediyor, burada bir çelişki yok mu? acaba üniversitenin parası arsa satın almayı sebep göstererek çorum daki belli başlı insanların ceplerine mi gitti?

banner165