Kampüsün arazi tahsis sorunu çözülüyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:35
 Kampüsün arazi tahsis sorunu çözülüyor


Hitit Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça ile üniversite kampüsü içerisinde yer alan, DSİ ve Orman Genel Müdürlüğü’nce tahsis işlemleri devam eden arazilerle ilgili görüşmelerde bulundu.


Üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak kampüs içerisinde yer alan ve üniversiteye kazandırılması talep edilen Orman ve Su İşleri Bakanlığına ait arazilerin tahsis işlemlerinde Müsteşar Prof. Dr. Akça’nın büyük desteklerini gördüklerini belirten  Alkan, verilen bu destek ve katkılarla üniversitenin her geçen daha da büyüdüğünü ve birlikte yapılan çalışmalar sonucunda çok daha iyi noktalara geldiğini belirterek, Çorum’a  sağladığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Akça’ya teşekkür etti.


Üniversitede yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça da, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman, her konuda üniversiteyeize destek vereceklerini belirterek, Rektör Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.




Son Güncelleme: 20.08.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.